Csak felfelé: Donáth Anna tanácsadójaként dolgozik a 24.hu volt főszerkesztője

2023. december 11. 20:26

Kustánczi Norbert egyelőre egyik közösségi médiás felületén sem tünteti fel, hogy politikai munkát végez.

2023. december 11. 20:26

Kustánczi Norbert, a 24.hu korábbi főszerkesztője jelenleg Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselőjének tanácsadójaként, helyi asszisztenseként dolgozik – olvasható a Nyugati fény cikkében. Az Európai Parlament honlapja szerint a helyi asszisztenseknek nincs jogi státuszuk, így egy-egy képviselővel állnak szerződésben, tehát leginkább személyes tanácsadóként lehet őket titulálni. Azt is közölték, hogy 

Kustánczi egyik közösségi médiás felületén sem tünteti fel, hogy politikai munkát végez.

Ismeretes, hogy még szeptemberben Donáth Anna pártja a Momentum, Tóth Richárdot, a 24.hu és a HVG korábbi újságíróját nevezte ki kommunikációs igazgatójának. Tóth Richárd 2020-ban egy Stumpf Istvánnal készült, „Orbán Viktor is megöregedett, fogytán az energiája” című beszélgetésért érdemelte ki a Földes Anna interjú-díjat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 12. 17:02
Ennyi szar ember egy helyen!
zakar zoltán béla
2023. december 12. 09:44
Szakáll-bajusz...Más?!
jobbközépen
2023. december 12. 08:10
Ezeknél ez a szivárvány logó olyan mint anno az átkosban a " vörösfarok ".
Karvaly
2023. december 12. 07:36
Balos ismerőseim mindig kiakadtak, amikor azt mondtam, hogy a Telex és társai ugyanolyan pártos, mint az Origo - az nem lehet, hiszen ők azt olvasták benne, hogy független és objektív. Ennyire független a 24.hu is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!