Hiába aktív a Facebookon Karácsony Gergely, mélyen hallgat a jogi főtanácsadója körüli nyomozásról

2023. december 04. 10:03

Csütörtökön még a budapesti havazásról is sikerült írnia a főpolgármesternek.

2023. december 04. 10:03

Mint ismert, Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál, Tordai Csabánál és párttársánál, Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a NAV munkatársai a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben.

Karácsony Gergely azóta 84 Facebook-posztot tett közzé, a legfontosabb munkatársát érintő botrányra azonban nem reagált

– mutatott rá a Magyar Nemzet. A főpolgármester által megosztott tartalmak legtöbbje Budapest 150. születésnapjáról szólt, ami persze nem meglepő, hiszen másfél évszázada, 1873. november 17-én egyesítették Budát, Pestet és Óbudát. Ezenkívül a szóban forgó időszakban Karácsony számos hazai és külföldi eseményről is kifejtette álláspontját.

Ezek közül érdemes még kiemelni a főpolgármester csütörtöki megnyilvánulását is, amikor nagyon boldoggá tette, hogy havazik Budapesten.

A jelek szerint Karácsony Gergelyt nem igazán zavarta, hogy a jelentős havazás gátolta Budapesten a közlekedést.

A hirtelen jött havazás ugyanis több helyen is fennakadásokat okozott.

A Magyar Nemzet nemrég arról írt, hogy a budapesti parkolási rendszer átalakításáért Tordai Csaba, Karácsony Gergely főjogásza és jobbkeze felel,

éppen ezért a jogi főtanácsadó Karácsony csapatának egyik legfontosabb tagja.

A vele kapcsolatos eseményekről azonban a főpolgármester teljesen hallgat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. december 04. 17:46
A kép jó. Két balfasz. Ez az ellenzék. Siralmas. Nekik.
Mr.Woof
2023. december 04. 10:42
Jól teszi. Mégis mit kellene mondania? Várjátok meg a nyomozás végét. Lehet az lesz a vége, hogy semmit sem találnak, arról meg a propagandisták fognak mélyen hallgatni, mint minden ilyen lejárató ügy végén.
EX_Terminator
2023. december 04. 10:26
TI ITT SEMMIBE NEM FOGTOK BELEPOFÁZNI, TI MINKET NEM FOGTOK KIOKTATNI MEGNEVELNI SE SEMMI MÁS. TI FÉRGEK EGÉSZ EGYSZERŰEN AGYON LESZTEK ÜTVE MERT BELE MERÉSZELTEK POFÁZNI ÉS AVATKOZNI ABBA AMIHEZ SE KÖZÖTÖK SE JOGOTOK. egész egyszerűen hullák vagytok.
makapaka2
2023. december 04. 10:15
Kamu Geri egy jól fizetett szélhámos. Mivel egy mindenhez tehetségtelen ember, csak a szélhámoskodással , bábként mozgathatósággal tud karriert építeni. Mivel egy gerinctelen, hazug alak, ez jól is megy neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!