Karácsony Gergely továbbra sem függeszti fel „az egyik legkiválóbb kollégája”, Tordai Csaba munkaviszonyát (VIDEÓ)

2023. december 05. 20:06

„A Főpolgármesteri Hiavatalban végzett munkájának semmi köze ehhez a nyomozáshoz” – érvelt a főpolgármester.

2023. december 05. 20:06
Karácsony Gergely

Továbbra is Karácsony bizalmi embere az a Tordai Csaba, akinek az ügyvédi irodájában házkutatást tartottak a NAV nyomozói a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben – derült ki a főpolgármester által a Magyar Nemzetnek elmondottakból. A lap hangsúlyozza, a botrány ellenére Tordai továbbra is Karácsony jogi főtanácsadójaként dolgozik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogyan arról a Mandiner már beszámolt, Tordai ügyvédi irodájában hamisíthatták meg a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének a jegyzőkönyveit. 

Az egyik legkiválóbb kollégám” 

– így jellemezte a főpolgármester Tordai Csabát a Magyar Nemzet kérdésére. Karácsony továbbá nem tartja indokoltnak azt sem, hogy az ügyvédet felfüggessze a munkavégzés alól, szerinte alaptalanok a vádak, sőt, a nyomozásnak meglátása szerint semmi köze Tordai Főpolgármesteri Hivatalban végzett munkájához. 

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2023. december 07. 22:21
A Főpolgármester, még nem kapott parancsot Tordai kukázására!!! A korrupciós ügy alakulása, határozza meg a sorsukat?!:)))
Lajoss
2023. december 06. 07:19
A szokásos állampárti lejáratási kampány… Eredménye a nulla…mint általában… Undorító rezsim….🤮
FeketeFehér
2023. december 05. 21:29
De miért függesztené fel? Eljárás nem folyik Tordai ellen. Se. Ugyan már, egy sima fideszes baszogatás miatt nem fogja a főváros felfüggeszteni senki munkaviszonyát.
2023. december 05. 21:23 Szerkesztve
Persze, hogy ragaszkodik hozzá, hiszen a többi is bűnöző.. Ki tudja holnap ki bukik valamivel? Ez jellemző a baloldalon.... Aki bukik, azt kimossák a mentelmi joggal, meg egyéb huncutságokkal. Aztán buktatnak (löknek) rajta még egyet a létrán felfelé. Minden emberüktől rettegnek, hogy magával ránt még párat a bandából, így inkább mindenben mosdatják, fehérítik. Nagy különbség a konzervatív oldallal szemben, mert azok kivetik maguk közül azokat, akik nem méltóak a posztjukra. Apropó méltóak.... Szerintem a "maffiabaloldalnál" erény, ha az ember minden hájjal megkent bűnöző, és ezt tettekkel is bizonyítani tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!