Karikó Katalin Nobel-díjának örül a legjobban Bill Gates

2023. december 29. 16:28

A szoftverfejlesztő arról számolt be, hogy szerinte milyen pozitív események történtek 2023-ban.

2023. december 29. 16:28

„Kétségtelen, hogy kihívásokkal teli időket élünk, de továbbra is optimista vagyok a jövőt illetően. Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám révén rálátásom van arra, amitől a világ egyre jobbá válik” – írta a közösségi oldalán Bill Gates.

Az amerikai üzletember azt is felsorolta, hogy szerinte mik azok a pozitív események, amiknek igazán tud örülni.

„Karikó Katalin és Drew Weisman megnyerte a Nobel-díjat – ezzel elismerte Bill Gates, hogy ezt a fantasztikus sikert tartja a 2023-as év legfontosabb eseményének. Ezen felül annak is kifejezetten örül, hogy kezdetét vette a mesterséges intelligencia korszaka. A harmadik legfontosabb dolognak azt tartja, hogy új korszakba lépett a klímaküzdelem.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: LIONEL BONAVENTURE / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 30. 11:59
Karikó a bűnöző Billnek dolgozik?
Advocate
2023. december 30. 10:50
Ez bilgéc a világot irányító nem létező pénzhatalmi világ elit egyik fő prominense! Érdemes utána olvasni, hogyan, mikor, milyen érdekek mentén nyergelt át az informatikáról a gyógyszeriparba... Szakács Árpád jól utána járt a youtubeon fent van!
pandalala
2023. december 30. 00:04
" új korszakba lépett a klímaküzdelem " ja, fiatalkorú, semmihez sem értő aktivisták aszfalthoz ragasztással tönkreteszik a kezüket ....
Ehetős Odó
2023. december 29. 23:24
Ha Geci Vili örül valaminek, akkor valami sötét gazság van a háttérben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!