„Meg kell védeni a szuverenitásunkat” – Szijjártó a konzultációs ívek kitöltésére kért mindenkit

2023. december 05. 18:19

„Adjanak nekünk támogatást ahhoz, hogy a következő hónapok és évek csatáit nemzeti szuverenitásunkért sikerrel tudjuk megvívni” – mondta a külügyminiszter.

2023. december 05. 18:19

„Drámai kihívások előtt áll az európai gazdasági és fizikai biztonság” – jelentette ki Szijjártó Péter, rámutatva, hogy „a közvetlen szomszédunkban immár másfél éve ropognak a fegyverek”. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, hogy mindeközben a migráció is folyamatos nyomás alatt tart minket, Brüsszelből pedig állandóan olyan megoldásokat erőltetnének, amelyek úgynevezett szuperállamot hoznának létre. Szijjártó hangsúlyozta: 

a szuverenitásunkat meg kell őriznünk, ezért azonban komoly csatákat kell megvívnunk

„Arra kérek mindenkit tisztelettel, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket, és ezáltal adjanak nekünk támogatást ahhoz, hogy a következő hónapok és évek csatáit nemzeti szuverenitásunkért sikerrel tudjuk megvívni” – mondta a miniszter.

Fotó: Facebook

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurkista-2
2023. december 14. 12:13
Postán nem jött, online nem lehet kitölteni. ???
bagira002
2023. december 11. 22:53
Ma postára vittük. kitöltve.
48gondolkodo
2023. december 06. 09:52
Szeretnéd ha a fiadat még ma bevinnék katonának. Pár nap múlva megtudnád, hogy egy gránát szétloccsantotta a koponyáját. Ne válaszolj rá. Akarjad! Ennyire hülye vagy. Mert a többi kérdés is pont ennyire bonyolult. Úgy nem érted, ahogy Brüsszelben sem értik. És még hencegsz is ezzel. Mellesleg sokan nem válaszolnak, mert a POSTA be sem dobta a levelet a ládádba, ahogy nekem se!!!!
bodrigyuri
2023. december 06. 00:09
A malacot nagyon érdekli 2024. előtt, hogy mekkorára zsugorodott a hívő tábor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!