Most akár ön is beszélhet Novák Katalinnal

2023. december 17. 14:11

A köztársasági elnök az MTVA stúdiójába látogat.

2023. december 17. 14:11
Novák Katalin

Novák Katalin déltől az MTVA stúdiójába látogat és a telefonközpont munkájába bekapcsolódva fogadja majd személyesen a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányába érkező telefonos felajánlásokat mondta el Siklósi Beatrix, a program projektvezetője, a Kossuth rádió csatornaigazgatója az M1 aktuális csatorna reggeli híradójában.

„Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy a kampány fővédnöke, Novák Katalin köztársasági elnök ma ide látogat hozzánk.

Délben érkezik és felajánlotta, hogy bekapcsolódik a telefonközpont munkájába, így aki abban az időben telefonál és tesz valamiféle felajánlást, személyesen beszélhet majd az elnökkel” – tette hozzá Siklósi Beatrix.

A közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampánya idén a Semmelweis Egyetem Alapítványán keresztül a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekeket segítő Semmelweis Fejlődéstámogató Központ komplex fejlesztésére gyűjti az adományokat.

Siklósi Beatrix hozzáfűzte: Olaszországból Marco Rossit, a labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát is kapcsolják majd a nap folyamán, aki – miután ellátogatott a Semmelweis Egyetemre -, ragaszkodott hozzá, hogy részt vegyen a kampány hajrájában is. Ezen kívül az ország különböző részeiből érkező vendégek, művészek, színészek, sportolók vesznek részt az egész napos műsorfolyamban.

Siklósi Beatrix azt is elmondta, hogy vasárnap reggeltől egészen késő estig követhetik végig a nézők a gyűjtés folyamatát a Duna, a Duna Word, az M1 és az M5 csatornákon, de a Kossuth rádió is bekapcsolódik majd a közvetítésekbe.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 17. 22:14
Adakozzanak a neres oligarchák. Szégyelljétek magatokat!
Tommaso
2023. december 17. 16:54
Az a világ leghülyébb, legigazságtalanabb élőlénye, aki valakit az ősei ( vélt vagy valós) hibái / bűnei alapján itél meg és itél el. R-Go: kekszalagosautista az.
Tommaso
2023. december 17. 16:50
54 európai ország ( nemcsak az EU- és NATO-tagok) egyetértenek abban, nem szeretnék, ha az Orosz Birodalom Nyugat felé terjeszkedne. ORBÁN, a RUBELJOBBOLDAL vezére, a Putyin által megvett hazaáruló ebben a kérdéseben is elszigetelődött. Néhány agymosott hive ugyan megpróbálta védelmébe venni, de mivel egyetlen értelmes érvük sem akadt, csődöt mondtak, pofára estek.
Ugandai Bubu
2023. december 17. 16:50
Akkor kénytelen lesz magában beszélni, mint Perintfalvi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!