Vadon Jani: A részemről vége van a rádiózásnak

2023. december 11. 16:32

Jövőbeni terveiről ugyanakkor nem árult el konkrétumokat.

2023. december 11. 16:32
null

Ez egy olyan döntés, amit nem kényszerített rám senki. Úgy érzem, más irányba kell elindulnom” – mondta Vadon Jani a Balázsék hétfő reggeli adásában. Mint ismert: a népszerű rádiós bejelentette, hogy kiszáll a műsorból, és a Rádió 1-et is otthagyja. Vadon Jani megköszönte az elmúlt 15 évet a műsorvezetőtársainak, a stábnak és a hallgatóknak is, akik nélkül nem lenne műsor. Azt mondta, mindig jó szívvel fog gondolni erre az időszakra.

A részemről vége van a rádiózásnak

– foglalta össze Vadon Jani, de jövőbeni terveiről nem árult el konkrétumokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Annyit mondott, hogy még intenzívebben szeretne foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyekre a rádiózás mellett most is időt fordít. Egyik projektjét például missziójának tekinti, és úgy érzi, lehetősége van egy régi álmát valóra váltania.

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak,

hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – magyarázta az élő adásban Vadon Jani. Leszögezte: nem romlott meg a viszonya sem Rákóczi Ferenccel, sem Sebestyén Balázzsal.

Mi emberileg nagyon jól megvagyunk, ha ezen múlna, még tíz évig is rádióznánk”

– szögezte le.

Nyitókép: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2023. december 11. 21:39
Az elején még bírtam, mert nagyon jó humora volt. Balázs csak nyögdécselt, Feri szótlanul ücsörgött. Mára viszont a műsor udvari bolondja lett és gagyi. Szerintem ezt vette észre és már kényelmetlen neki ez a szerep.
files32
2023. december 11. 18:50
Nagyon vadon.
miafene
2023. december 11. 18:16
valamikor a 2000-es évek legelején, együtt lapátoltuk a betonkeverőbe a sódert. akkor lett vége az egyik zenetévén a metal műsorának (zúzda, ha jól emlékszem) és nem szégyellte megfogni a lapátnyelet. később emiatt mindig is tiszteltem, bár soha nem bírtam meghallgatni azt a bárgyú műsort (mondjuk, annyi pénzért én is csináltam volna), amiben idétlenkedett. szóval, boldog életet Jani, jól tetted, hogy otthagytad a kreténséget!
adrás
2023. december 11. 18:07
Meddig fog ez tartani Janika amíg el nem fogy a lóvé,részemről nem fogsz hiányozni!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!