Gyurcsány Ferenc szépen fel is mondta a leckét: „másfajta Magyarországot” akar

2023. szeptember 22. 17:25

Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!

2023. szeptember 22. 17:25
GYURCSÁNY Ferenc
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot. 

Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kormány kiárusította a nemzeti vagyont, az a kormány szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait. 

Megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat. Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: »másfajta Magyarországot« akar. Nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt – eddig is ezt akarták. Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek.

Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 26. 16:48
Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, zsigereiben is bolsi belsö ellenség, mint a hazaáruló gyurcsányista ellentábor Magyarországon. Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon a gyurcsányisták mindent megtesznek a magyar érdekek ellen. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. A DK egy felforgató szervezet. A társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, aki a gonoszság vírusait még korszakhatárokon is képes átcsempészni. Ez az ember egy idegen test a magyar társadalomban, olyan mint egy méregkapszula
Aerion
2023. szeptember 25. 14:00
Az én kérdésem az lenne gyurcsányi elvtárs felé, h o g y a n akar 'másfjata' Magyarországot csinálni hárommillió választópolgár akaratéval szemben. Ugyan ehhez kérdőjelet nem tettem, de bizonyára érti a kérdést. Mély tisztelettel várnám a választ.
egynick
2023. szeptember 25. 12:44
A többség másfajta Magyarországot akar, ma már bőven többségben vannak azok, akik látják balfék kormányunk miatt rosszul mennek a dolgok. Ez a másfajta Magyarország persze nem feltétlenül esik egybe Gyurcsány Magyarországával. Rossz hír a mai harmincas fidesz nyaloncoknak: könnyen lehet, még 2026-ig sem tart ki a Fidesz. Most teljes a káosz, lásd összevissza beszéd Varga, Kocsis, Matolcsy, Nagy Márton. A Ft 390 Ft fölött! Ezt most magunknak köszönhetjük, ahogy a közgazdász vándorgyűlésen össze-vissza beszéltek, rögtön romlott a Ft. Előtte Lázár izmozott: az is röhej lenne, ha nem a mi bőrünkre menne a játék: kirúgatja a szakembereket, határozott menedzseri képességeket színlelve, de ez csak színészkedés. Egy vidéki suttyó maradt, Rapcsák táskahordozója. De ismét megtanuljuk a leckét: minden válság után előbb-utóbb felszínre bukkannak azok az emberek, akik kezelni tudják a helyzetet. Csak addig még túl kell élnünk.
KBA98
2023. szeptember 24. 10:51
Gazdag lett, benősült a leg véresebb komcsi családba , miért nem menekül el innen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!