Éljük bele egy kicsit magunkat az ügybe, járjon át minket az érzés!

2024. január 12. 11:52

Fel lennénk baszódva, de fenemód, nemdebár?

2024. január 12. 11:52
null
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Mit szólnánk ahhoz, ha Orbán Viktor egy kirúgott minisztériumi dolgozó perében azzal az egyezségi ajánlattal jelentkezne, hogy az illető kap közpénzből 5,1 millió forint sérelemdíjat, AMENNYIBEN nyilvánosan megalázkodva bocsánatot kér Orbán Viktor Őfelségétől, és törli az Orbánt kritizáló facebookos gúnyoldalt, az O1G-t is? Felháborodnánk, igaz? Éljük bele egy kicsit magunkat az ügybe, járjon át minket az érzés! Fel lennénk baszódva, de fenemód, nemdebár? Ott lenne a címlapokon az ügy, ellenzéki újságírók állnának ki a szólásszabadság mellett, hogy már miért is ne lehetne egy O1G Facebook-oldal, ami megmutatja a hatalom valódi arcát, jogvédők nyilatkoznának szerte-szarta, hogy márpedig egy munkaügyi perben ilyen ajánlattal előállni nonszensz, Brüsszelben vernék EP-képviselőink a palávert, hogy micsoda diktátor, abcúg, hetescikkelyt neki, ne eurót.

Most pedig berakom kommentben a hírt, ami egy hete nem tud az ellenzéki sajtóba bekeveredni, miszerint Márki-Zay Péter a volt vásárhelyi jegyzővel folytatott perében azzal az ajánlattal élt, hogy a volt dolgozó kaphat 5,1 millió forintot a város pénzéből, de ehhez nyilvánosan bocsánatot kell kérni Márki-Zaytól meg még egy fickótól, és törölni az MZP1G oldalt.”

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jacko-0
2024. január 13. 16:55
Orbán minden kirúgott embere tudta, még pedig magától Orbántól tudta, hogy "nem hagyják az út szélén".
tapir32
2024. január 13. 02:03
Hiába próbálkozik az ellenzék a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartásával megbuktatni a kormányt. Az ellenzéknek hiteltelen a szava, alkalmatlanok és hiteltelenek a szakértői, alkalmatlanok és hiteltelenek a vezetői. Számos ellenzéki vezető mocskolta, bunkózta, gyalázta a magyarokat, a választókat, a keresztényeket stb. A nép utálói, a nép ellenségei, pozőr elitista hólyagok! 4x2/3
tapir32
2024. január 13. 01:45
A minduntalan trágárkodás bunkó balos beszéd! Legyünk különbek a senkiknél a szavainkkal is!
Haramia
2024. január 12. 23:31
Arrafelé mindenkinél kiáll a kapa a szájból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!