Három ok, amiért Meloni felhívta Orbánt

2024. január 31. 17:35

Kötter Tamás szerint a hazaáruló bürokraták bármikor térdre tudják kényszeríteni az olasz kabinetet.

2024. január 31. 17:35

Hivatalos Facebook-oldalán jelentkezett Kötter Tamás író, aki szerint három tanulsága is van annak, hogy Giorgia Meloni felhívta Orbán Viktort, amiért szerintük nem megfelelőek az antifa-támadások miatt fogva tartott olasz elkövető körülményei.

Az író által megfogalmazott három ok a következő:

„–  Az első, hogy a globalista lobbi milyen mélyen fonódik össze a szélsőséges, eszközeiben gusztustalanul agresszív antifával. 

– A második: az EU bürokráciát úgy átszőtte a Soros-hálózat, hogy az ócska politikai céljainak érdekében, ha kell zsinóron rángat megválasztott politikusokat. Jó példa Olaszország, amelynek olyan magas az eladósodottsága révén a kitettsége az Európai Központi Bank irányába, hogy a hazaáruló bürokraták bármikor térdre tudják kényszeríteni az olasz kabinetet. Érdemes felidézni, ahogy Von Der Leyen a választások előtt megfenyegette az olasz választókat, hiszen ezt az ígéretét váltja most be.

– A harmadik: nemzeti szuverenitás fontos része a saját monetáris politika, amit jól láthatóan nem szabad feladni.”

„Jó látni, hogy bármekkora is a globalista nyomás, Magyarország a mi otthonunk és itt nem fognak szélsőbalos agresszorok kényük és kedvük szerint emberekre támadni a nyílt utcán!” – zárta bejegyzését Kötter Tamás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2024. január 31. 20:53
Ez eddig oké, de politikai zsarolástol bárki be tud hajolni, ahhoz nem kell Meloni. Miért, ha most nem hívta volna fel Orbánt, elszàllt volna az olasz állam adósság kamata? Ugyan már! Meloni egy piaci kofa stílusú trükk ember.
pollip
2024. január 31. 19:59
...
5m007h 0p3ra70r
2024. január 31. 19:50
Egy ok: Dinnyés nem tudja, hogy az elkövető ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvenyben. Németország is körözteti óket. Az kettő.
Laszlo63
2024. január 31. 19:39
Fico beteg, Meloni felhivja Orbant, az uzenet az hogy nem fogunk támogatni. Egyedül maradtál. (Nehéz nap lesz holnap, vagy így vagy úgy de mindenkeppen a vérünket akarják.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!