Hogyan rendezheti át a hazai belpolitikát a júniusi választások eredménye?

2024. január 24. 22:20

A Fidesz a vidék nagy részén újra tarolhat, a fővárosban viszont kiélezett küzdelem várható; ha Vitézy Dávid benevez a főpolgármesteri címre, az nagyon rosszul érintheti Karácsony Gergelyt. A főpolgármesternek máig nem sikerült tető alá hozni az ellenzéki szövetséget.

2024. január 24. 22:20
Almási B. Csaba
Almási B. Csaba
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. január 24. 23:35
Ha tavaly nem sikerült felzárkózni a Fideszhez, akkor az idén egy méretes verés vár a komcsikra a fővárost leszámítva. 2026 a vég végét, az újabb kétharmad pedig a Gyurcsány nélküli közéletet.
ekeke1
2024. január 24. 23:28
A sok felesleges spekuláció helyett inkább a Fideszt kellene cselekvésre bírni. 1. Ki a főpolgármester- jelölt? Kik a kerületek jelöltjei? Hol a kampány? 2. A totálisan lejáratódott, elhasználódott brüsszeli tizenkettő helyett hol van az új lista? Mert az hogy néha valaki csöpögteti hogy már nem indul, mint tegnap Trócsányi, az nem egy olyan politikai párt cselekménye amelyik változásokra készül, többek között valamelyik EP frakcióba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!