Karácsony a magyaroknak szurkol-e?

2024. január 10. 21:27

Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

2024. január 10. 21:27
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Karácsonynak nem tartalmi feleletet kell adnia, hanem kifogásokat kell keresnie azért, mert nem akar egyenesen válaszolni. Azt kérdi ez a nagyszerű zöldbólya-mester, a pesti dugók szervezésének specialistája, hogy »Egy olyan országban akarunk-e élni, ahol egy újságíró azt gondolja, hogy ezt a kérdést föl lehet tenni?«

Erre lehet kérdéssel is válaszolni, nevezetesen olyan országban akarunk-e élni, ahol egy magas beosztású fővárosi vezető megteheti-e azt, hogy egy ilyen egyenes kérdésre nem egyenes választ ad, hanem igyekszik morálisan kikezdeni az újságírót. Holott minden olyan háttérinformációt, amely alapján bárkiben fölvetődhet, hogy Karácsony szurkol-e a magyar válogatottnak, azt maga a főpolgármester szolgáltatta nemcsak a sajtómunkásoknak, hanem valamennyi, közélet iránt érdeklődő embernek. A főpolgármester szerint ugyanis méltatlan megkérdőjelezni, hogy ő a magyar válogatottnak szurkol-e.

Nem baj, ha emlékszünk néhai Kósáné Kovács Magda elhíresült mondására, nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

Ez esetben pedig fel sem merülne senkiben ilyen kérdés, mert olyan evidens volna a válasz. Most azonban azért van kérdés, mert a válasz egyáltalán nem evidens.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. január 11. 14:22
ROPPANT komolytalan ez a GYURCSÁNY-INAS, s ez minden nappal tisztábban, világosabbnak látszik! ADÓT nem akar fizetni, mintha az KÍVÁNSÁGMŰSORBAN lenne, úgy viselkedik! SZERZŐDÉSEKRŐL, azokban vállaltakról megfeledkezik, pontosabban FIGYELMEN kívül hagyja az abban foglaltakat. S HÁRÍT, MUTOGAT, NEMTUDOTTRÓLA, NEMISBOLTOTT, ... BIZONYOS, hogy inkább előbb, mint utóbb a BUDAPESTI VÁLASZTÓK megelégelik ezt a DILETTANTIZMUST, LOPÁST, CSALÁST, HAZUDOZÁST, mit DG, a HELYETTESEI, illetve FÉLSZÁZ szakértője vezetésével tett, tesz!
Abiondi
2024. január 11. 05:10
A válasza NEM, csak nem meri kimondani. Ilyenek ezek az óvodások.
states-2
2024. január 11. 00:42
A kommunistának nincs hazája, nemzete, egyrészt, másrészt a komcsi pontosan tudja, hogy a sportsikerek identitáserősítők, közösségteremtők, nemzettudat erősítők, ami nekik a politikai halál, olyan, mint Gyurcsánynak az Orbán.
Ugandai Bubu
2024. január 10. 22:27
Kit érdekel, hogy mennyire és hogyan szurkol. Szurkolni a nyírtassi kocsma előtti árokban bebaszva is tudna. Sorosozni, gyurcsányozni szintén. Ostoba propagandista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!