Nagy Ervin keményen nekiugrott Rákay Philip torkának, és a Megafont is megtámadta

2024. január 28. 06:22

A Sztárbox csillaga ismét kimutatta a foga fehérjét.

2024. január 28. 06:22
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix nagyon nehéz helyzetbe került. Ugyanis szilveszterkor, mint oly sok ember, tett pár fogadalmat arra vonatkozóan, hogy mit tesz vagy éppen nem tesz majd az új esztendőben. Ezen fogadalmak egyike volt, hogy például Nagy Ervin színészről nem fog többet írni. Azonban a Sztárbox csillaga ismét kimutatta a foga fehérjét, ezért a hírlapíró kénytelen volt megszegni ez irányú fogadalmát. A hőzöngő, baloldali megmondóemberré vedlett színész szívesen szerepel különféle baloldali fórumokon, egy lehetőséget sem hagy ki, ha lehetősége nyílik belerúgni a kormányba vagy kormányközeli emberekbe. Ezúttal a Budapest Főváros Önkormányzata által működtetett Énbudapestem portálnak adott interjút, ahol szemrebbenés nélkül támadta meg a megafonosokat, majd Rákay Philip torkának ugrott:

»Nézd, szerintem én nem egy levitézlett bonviván vagyok, aki négyévente áll ki alibiügyek mellett annak reményében, hogy attól majd talán leesik egy vidéki színházacska, hanem azt hiszem, hogy a pályáját aktívan és tisztességgel szolgáló ember, akit nem a fortélyos félelem igazgat, amikor kinyitja a száját. A jobboldal sehol nem jegyzett megafonos rizibizi fiúi pedig amúgy is bárkibe beletörölhetik a sáros bakancsaikat, amit láthatóan lelkesen meg is tesznek. Azért kapják a fizetésüket, hogy karaktergyilkosok legyenek. Hogy nap mint nap emberek életét tegyék tönkre. Kíváncsi lennék, hogy mit gondolnak majd róluk az unokáik. De amíg a fél ország velem szelfizik, addig magasról teszek rá, hogy mit irkálnak össze rólam.«

Mielőtt felülnénk az Ervin-hintára, érdemes megjegyezni,hogy nem ok nélkül került a jobboldali médiumok célkeresztjébe. A színészről lehetett tudni, hogy nem szívleli a kormány tevékenységét, de a 2022-es választások előtt az ATV-ben konkrétan el is mondta, hogy Márki-Zay Péter mögé fog állni, döntését pedig a következőképpen indokolta:

»Hogy milyen köveket fognak rám dobni ezért, nem nagyon érdekel, mert szétfeszít, hogy mindennap valami olyan méltatlanságba akadok bele, ami engem irritál állampolgárilag. […] Biztos be lehetne fülemet-farkamat húzni, csak az igazságérzetem, művészi szerepvállalásom ebben az országban arra predesztinál, hogy én ezt szóvátegyem.«”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 31. 22:12
Az ostoba zenebohóc jól megél ebből a saját köreiben! Az ország normálisabb fele meg megveti!
nnjohn
2024. január 30. 08:50
Ervinke !!! Apád kocsija megvan még ??? Inkább szlalomozz azzal, mert észt azt keveset adott az Isten neked...
google-2
2024. január 29. 18:42
A színészek között a legjobb politikus. Valahogy nem olyan jó színész, ezért kiabál.
powerage
2024. január 29. 16:21
Fontos témák ezek is. Nem lehetne mondjuk megkérdezni Alekoszt meg Győzikét is, hogy mi az álláspontjuk ebben a kérdésben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!