NoÁr most Hajósnak öntette ki a lelkét: „Krúbi egy megélhetési ellenzéki, én nem” (VIDEÓ)

2024. január 04. 14:25

A színész szerint Krúbi reklámot csinál a Fidesznek azzal, hogy Orbán-bábut visz a koncertjére.

2024. január 04. 14:25

Molnár Áron noÁr volt a vendége Hajós András és Linczényi Márkó podcast-adásának. A beszélgetésnek témát szolgáltatott a színész és Krúbi korábbi csörtéje, amelyről ide kattintva olvashat bővebben.

„Ott voltam a koncertjén és láttam a magasba emelt Orbán-figurát. Kettős érzés fogott el, mert az éreztem, hogy ez egy mítosznak az erősítése. Értem a színpadi dramaturgiáját ennek, viszont ez negatív reklám: hiába zúg a mocskos Fidesz, a végén mindig a Fideszt fogod megjegyezni” – fogalmazott a színész.

Noár leszögezte, hogy Krúbi egy megélhetési ellenzéki. „Ő ebből üzletet csinál, én nem” – tette hozzá. Állítása szerint az általa hirdetett pulcsikból befolyt bevételből 950 ezret odaadott Iványiéknak, 50 ezret pedig „a bérszámfejtésre, vagy mi a tökömre” költöttek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2024. január 07. 12:37
Igen, a pólóbolt is ezt mutatja ...
Megtalálta
2024. január 07. 12:25 Szerkesztve
Én nem értek ehhez a Krúbihoz, csak amit itt olvastam róla, de soha nem tűnt orbánbarátnak az a gegje még kicsit sem, hogy a koncertjén egy Orbán-figurát vitt fel a színpadra. Hogy a bánatba vezeti le a noár ebből, hogy ez Orbánnak kedvez? Igen, látom, le van ide írva, hogy valahogy levezette. Magyar szavakat használ, magyar mondatok születtek ebből a szellemi teljesítményből, csak minta nem magyarul írták volna.
blanconegro
2024. január 07. 10:57
Nem. Te egy gyökér vagy.
sober
2024. január 05. 15:21
jó csapat: kurbli-hajós-ez a szerencsétlen-... miért kell ilyen alakok és "ügyek" a mandinerre kerüljenek? azért mert ez is egy bulvár olyan mint a blikk vagy mi...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!