Olyan elvtársi szeretettel ölelte magához tegnap Orbán Viktor a magyarellenes Robert Ficot, ahogy legutóbb Grósz Károly Ceaușescut

2024. január 17. 16:22

Nem számít a magyarellenes nyelvtörvény, a véresre vert dunaszerdahelyi szurkolók vagy Malina Hedvig ügye.

2024. január 17. 16:22
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Olyan elvtársi szeretettel ölelte magához tegnap Orbán Viktor a magyarellenes Robert Ficot, ahogy legutóbb Grósz Károly Ceaușescut. Nem számít a magyarellenes nyelvtörvény, a véresre vert dunaszerdahelyi szurkolók vagy Malina Hedvig ügye. A Putyin iránti szeretet és hűség felülírja azoknak a sérelmeknek a sokaságát, amit a felvidéki magyarok szenvedtek el Fico miniszterelnöksége alatt. Itt tart ma a magyar kormány külpolitikája: előbb populista, mint magyar. Előbb putyinista, mint magyar.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2024. január 19. 18:59
De hülye vagy te tudatlan buta picsa! Semmit nem tudsz te erről!
KKEE
2024. január 19. 10:29
Mennyire jobban esne az ellenzéknek, ha haragba lennének! Minden, ami jó történik Magyarországon, az egy trauma a globalista baloldalnak. Ezért fáj a szerbekkel fennálló jó kapcsolat is. Sajnálom őket, vagy inkább lesajnálom.
Giovanni
2024. január 18. 15:25
Hát, ez egy patkány kijelentés volt. De mit is várjunk a Momentumtól, aki megfúrta a magyar Olimpiát?
Robi54
2024. január 18. 14:12
Apád csöcsörészi még a takarítónőket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!