Puccskísérletre készült egy csoport Magyarországon, Orbán Viktor egycentis hajjal, na meg a kormányfőre ismeretlenül ráköszönő Eb-győztes legenda

2024. január 24. 21:03

Ezek voltak a szerdai nap legolvasottabb hírei.

2024. január 24. 21:03
null

Szerda reggel írtuk meg a rendőrség információi alapján, hogy nyolc gyanúsított az ország irányításának átvételére készült, és kilátásba helyezte a magyar rendőrök és katonák lefegyverzését is, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak. Végül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nagy erőkkel vetett véget a szervezkedésnek kedd hajnalban.

Ezt is ajánljuk a témában

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat.

Szintén szerda reggel írtunk arról, hogy Orbán Viktor egy TikTok-poszt keretén belül ült fel a „nosztalgia vonatra”. A kormányfő egy „akkor és most” összeállítást tett közzé. Több fekete-fehér fotót is megosztott a múltjából, 

melyek egyikén egycentis hajjal látható.

Ezt is ajánljuk a témában

A szerdai nap harmadik legolvasottabb híre is Orbán Viktorhoz kapcsolódott. A Nemzeti Sport készített egy hosszabb interjút a legendás német labdarúgóedzővel, Otto Rehhagellel, amelyben a 85 éves szakember Orbán Viktorral való megismerkedéséről is viccesen mesélt. A görögökkel 2004-ben Eb-t nyerő tréner nyolc évvel ezelőtt ismeretlenül szólította meg a magyar miniszterelnököt.

„A 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon valamelyik meccsen a dísztribünön beszélgettünk a fiammal, és egyik híres futballszemélyiség után jött a másik az ilyenkor szokásos udvarias köszönésekkel, felületes párbeszédekkel. Éppen ráköszöntem az egyik ilyen VIP-vendégre. Tudtam, hogy ismerem, de hirtelen nem tudtam, hogy pontosan honnan, melyik csapat edzője lehet, ő pedig udvariasan visszaköszönt, és elkezdtünk beszélgetni. Abban a pillanatban csak egy olyan idétlen álkérdés jutott eszembe, hogy »Hol laksz, merre dolgozol most?« Mire ő azt válaszolta: »Budapesten«. Hiszen nem edző volt, hanem Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Nyitókép: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. január 25. 00:54
Örökös jobboldali szavazóként (fidesz csak a covid terrorig) tisztelettel kérnék némi mértéktartást a média szekciótól! Minek kell a mandit is ennyire feltűbően betagozni és kényszerneresíteni? Orbán Viktor frizurája, meg hős akció az "államellenes terrorista" nyugdíjasklub és a gumilövedékes fegyvereik ellen? Alapból sok ezt olvasni egy napon belül is, de hogy még "válogatáscikkben" mégegyszer ki kelljen emelni ilyen hírértékkel nem bíró szarokat... Tényleg azt akarja a NER hogy twitterről, telegramról, meg patriots.win -ről tájékozódjon az ember kizárólag? Akik itt vannak azok azért nem az origót olvassák mert az már kurvára sok! Nincs szükség egy origo2-re.
bodrigyuri
2024. január 24. 23:48
Azonkívül bayerné pcr-teszt mutyija, bayer indiai migránsai, kubatov providentes végrehajtó érdekeltsége és momentumos informatikai igazgató a ner gépezetében. 😀
... az oláhokat
2024. január 24. 21:59
Mi ez a mini-site a mandineren belül??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!