Sokkoló számok: a párbeszédes politikus elárulta, mennyibe kerül egy fa elültetése Budapesten

2024. január 07. 07:46

A párt aktivistái olyan területre ültettek fákat, ahol pár év múlva egy földalatti vezeték tervezett cseréje miatt azokat ki kell majd vágni.

2024. január 07. 07:46

A Pesti Srácok szombati cikkében számolt be arról, hogy a Római partot a víztől megvédeni hivatott mobilgát építése miatt szükséges volt hat darab cserjét kivágni, amit – ahogy a cikkben írják – „a Párbeszéd Magyarországért nem nézhetett tétlenül”, ezért gerilla-faültetést hajtottak végre. A cikk szerint a párt aktivistái 

olyan területre ültették a fákat, ahol pár év múlva egy földalatti vezeték tervezett cseréje miatt azokat amúgy is ki kell majd vágni. 

Az ügy kapcsán megtartott sajtótájékoztatón az is felmerült, hogy miért kerül egy faültetés negyedmillió forintba, miközben egy facsemete ára alig éri el a tízezer forintot. A lap munkatársa megkérdezte Jávor Benedeket az ültetés áráról, aki nem tudta megerősíteni annak pontos költségét, de elképzelhetőnek tartja, hogy egy faültetés ára eléri a negyedmillió forintot.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. január 07. 15:31
"a Római partot a víztől megvédeni hivatott mobilgát építése miatt szükséges volt hat darab cserjét kivágni" Mondjuk a PS cikk szerzője se tud semmit, de amiért fizetik, azt megírja. :))))
Kamcsatka5
2024. január 07. 14:38
Na kiváncsi lennék mit hazudozik ez az asztriksz kedvenc ( na itt kéne keresni a katolikusokat el áruló inzájd belgákat )
Ergit
2024. január 07. 12:20
Bezzeg Tarlós idejében, akkor volt igazán drága! 250.000,- ért aranyat is ültetnek mellé?
bszakonyi
2024. január 07. 11:25
Ez is azt jelenti,hogy az országban nincs következménye semminek,amit politikusok tesznek. Ez színtiszta közpénz lopás mint a Lánchíd felújítás ott 5 milliárd Ft tünt el, el ne tudd hova!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!