A britek szerint a Wizz Air a létező legrosszabb légitársaság

2024. február 24. 10:13

A magyar fapados légitársaságot főleg a késések és a rossz ügyfélszolgálat miatt kritizálták.

2024. február 24. 10:13
WizzAir Low Cost Airline Airbus A321 In Krakow Airport

A „Which?” felmérése szerint a Wizz Air a második egymást követő évben is a legrosszabb rövid távú légitársaság – számolt be az Independent. Az elégedettségi felmérésében 2023 októberében 10 775 járatot vettek szemügyre, és a brit utasokat arra kérték, hogy értékeljék a légitársaságokat az ügyfélszolgálat, az ár-érték arány, az üléskényelem, valamint az ételek és italok tekintetében.

A magyar fapados légitársaságot főleg a késések és a rossz ügyfélszolgálat miatt kritizálták, 

egy ügyfél szerint lehetetlen volt velük kommunikálni, amikor segítséget kért. Az ötből egy csillagot kapott a légitársaság az ügyfélszolgálatért, 44 százalékos összpontszámmal, ami azt jelenti, hogy a második egymást követő évben is az utolsó helyen végzett, közvetlenül a Ryanair (47 százalék), az Iberia (49 százalék) és a Vueling (53 százalék) mögött. A Wizz Air a többi kategóriában – beleértve az ár-érték arányt – sem kapott két csillagnál többet.

Nyitókép: NurPhoto via AFP

 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. február 25. 11:18
Kittyke , csak nem téged is Gyurka bácsi guruló dolcsijaiból fizetnek? Már írtam neked a 444 -nagyobb szerencséd lenne. Tudod,mi Fideszes bérencek, csak Fideszesekkel szexelünk. Itt éhen fogsz halni kicsim.
rugbista
2024. február 24. 17:00
Ha Dobreva lenne hatalmon, akkor ez sem volna így. A lap szerint.
The Loner
2024. február 24. 15:39 Szerkesztve
Itt lenne az ideje egy a MALÈV-hoz hasonló jó hírű , Magyar nemzeti légitársaság létrehozásához. A Wiz Air egy rakás sz@r. Váradi úr a MALÈV-et nem tudta nyereségesen működtetni, tönkre is ment. A Wiz Air-t már tudja. :) Ki érti ezt ?
EX_Terminator
2024. február 24. 15:11
nem fogjuk feldolgozni nem fogjuk kibeszélni nem fogok jobb belátásra térni nem fogtok megnevelni nem fogtok semmibe se beleszólni nem lesz olyan hogy békésen megvitatjuk. TI FÉRGEK VAGY ELTAKARODTOK VAGY EGYSZERŰEN ADDIG FOGLAK BENNETEKET ÜTNI AMIÉRT ZAKLATNI MERÉSZELTEK A BAROMSÁGAITOKKAL AMÍG ÉLET VAN BENNETEK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!