A magyaroknak jogosan, szerződés alapján járó pénzek nem mehetnek Ukrajnába!

2024. február 01. 17:45

A bevándorlókból és a gender őrületből továbbra sem engedünk!

2024. február 01. 17:45
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kiharcoltuk; de mit is?
1/ a magyaroknak jogosan, szerződés alapján járó pénzek NEM mehetnek Ukrajnába.
2/ Ukrajna az ajándékba kapott pénzzel el kell, hogy számoljon és ha nem tud:
3/ akkor le lehet állítani a segélyezését 
4/ a tagállamok utasítják a Bizottságot és a sóhivatal EP-t, hogy fejezze be a jogállamiság fedőnév alatt folytatott politikai zsarolást és ne terjeszkedjen túl a hatáskörén (gyanítom újabb pénzek jönnek). Ezt sikerült elérni, de a bevándorlókból és a gender őrületből továbbra sem engedünk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 03. 18:40 Szerkesztve
A magyaroknak jogosan, szerződés alapján járó pénzek nem mehetnek Ukrajnába! Vajon tudják ezt a nekünk "szerződés alapján járó" pénzek is? Persze azt tudnotok kell, hogy a nekünk, az nem mi vagyunk, hanem "lölő féle" elvtársék, a kiválasztottak, a tűzhöz közel tartózkodók és hasonló jómadarak. A kormányunknak már úgy megy a hazaárulás, hogy szemüket és fülüket valamint szájukat befogják Brüsszelben. (a nem lát, nem hall, nem beszél módszer) Aztán itthon meg kábítják a népet vitéz kitartásuk hangoztatásával. No és persze a pénzekből "nekünk" csak az jár, amit a ló himbál. Sehol egy várbéli lakás, egy szőlőbirtok, egy csónakázó tó, egy valamire való kastély, egy kis jacht, egy helikopterke. Csak a nagy kékeres! No meg egy egyhetes razzia Pest megyében. Hogy emlékezzünk a "kéthetes ígéretre", úgy 14 év után is, ha már a létező rendre és a nem létező cigány bűnözésre nem emlékezhetünk.
masikhozzaszolo
2024. február 03. 17:07
Azt szeretném kérdezni, hogy a mi pénzünknek megvannak-e a sorszámai, és egymásutániak-e a sorszámok? Hogy biztosan tudjuk, nem mennek azok Ukrajnába. Vagy apró, és nincs sorszáma? És zárt a ládika?
Namond
2024. február 03. 03:16
Orbán felköpött Kötter alá állt.
MaBaker
2024. február 02. 15:05
Mert eddig mehetett volna mi? Ez most az utolsó mentsvár narratíva, mert nincs mivel palástolni a hatalmas hátraarcot és a szembemenést a magyar társadalom akaratával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!