Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja?

2024. február 12. 19:19

Hol van ilyenkor Kunhalmi művésznő, Vadai professzor és Szabó ügynök?

2024. február 12. 19:19
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Ez a klubrádiós tróger kommunista tisztában van azzal, hogy a két nő, akiről beszél, három-három gyermek édesanyja? Hol van ilyenkor Kunhalmi művésznő, Vadai professzor és Szabó ügynök?”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dios1968
2024. február 16. 20:26
Azok ezek mind Máté! Jellemtelen, gerinctelen szar ganék! Az előmber a - 10 nyei
tintapaca
2024. február 13. 16:19
Tényi Istvánnak kell elvégeznie az Önök munkáját? VEgyék már észre, hogy az ellenzékkel folytatott küzdelem nem a közösségi médiában folyik!
tintapaca
2024. február 13. 16:17
Kedves Kocsis Máté frakcióvezető úr! Jobb lenne, ha egy kicsit a kormány és a hatóságok házatáján söprögetnének! Sok a szájkarate. Ahol egy gyilkosság után 26 évvel hoznak elsőfokú ítéletet, a nyomozó hatóságok évekig "dolgoznak" ügyeken, a bíróságoknál nincsen személyi értékelés stb. Miért maradhat büntető bíró az akinek 80 százalékban a másodfok elmarasztalja az ítéleteit? Az ellenőrző hatóságokat KEHI, NAV stb. miért nem lehet a munkájuk gyorsítására késztetni? Önnek interpellációt kellene intézni Pintér Sándorhoz, vagy a legfőbb ügyészhez a Völlner-ügyben! A romlott ügyek Önökre büdösödnek, mint a romlott hús!
Zokni
2024. február 13. 15:45
Ha lekurváznának, azt kívánom, hogy nehogy ez az aljas kis pondró védjen meg. Mert akkor úgy járnék, hogy nekem is a tartóival kellene dugnom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!