Havas Henrik szerint képmutató, amit Magyar Péter csinál

2024. február 18. 22:51

Dömsödi Gábor szerint Magyar egy „megtért gengszter”.

2024. február 18. 22:51

Vasárnap ismét jelentkezett Dömsödi Gábor és Havas Henrik a Frisshírek podcastjében. A műsorban a szokásokhoz híven igen sokat szurkálta egymást a két részvevő, így kellett egy kis idő, amíg releváns közéleti témákhoz értek. Havas a tőle megszokott szerénységgel a baloldali tüntetéssel kapcsolatban elmondta: „azt mondta a szerkesztő, hogy menjek el én is, mert az egy kiállás, ha én is ott vagyok, de mondtam, hogy elvi alapon nem megyek tüntetni”.

Havas Henriknek egy történet mesélése közben a magyarországi egyházi fenntartású egyetemeknek is sikerült egy ízléstelen beszólást elengednie: „El akartam adni az erdőmet és az offroad pályámat, és egy bankárt vittem magammal, és kiderült, hogy 

ez a srác egyházi egyetemre járt, vagy a Pázmányra, vagy a Károlira, vagy valamelyik ilyen kamu szarra” 

– fogalmazott. 

Dömsödi Gábor a Magyar Péter jelenségről elmondta, hogy őt megvette a kiállásával, azzal együtt, hogy tudja, hogy „egy NER-es”. Havas Henrik számára azonban megkérdőjelezhető a hitelessége Magyar Péternek. Szerinte Magyar nagyon korrekten elmondta azt, amit az országban mindenki tud „néhány idióta barmon kívül”. Havas Henrik szerint visszás, hogy addig, amíg be nem ütött egy botrány, benne volt a dolgokban. Dömsödi erre kontrázva pedig azt mondta, hogy igen, 

ő egy „megtért gengszter”.

A beszélgetést itt nézheti vissza:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. február 19. 19:37
Én tényleg nem értem a Mandiner szerkesztőségét! Annyi információhoz lehet hozzáférni még azelőtt, hogy azok elérnék a célközönséget. Van lehetőség kiszűrni a szemetet, és valóban a minőségi érdeklődésre számot tartó híreket lehet az olvasóik elé tárni, az érdemit szemlézni. MIÉRT KELL HAVAS HENRIKET SZEMLÉZNI? Könyörgöm! Miért kell? Nem kell! Nem szabad!
ada17
2024. február 19. 14:43
Erről a Magyarról szegény Feró ugyanezt mondta, a mocskos lipsik szétszedték!!! Most neki lehet esni a kamu kereszténynek is!!!
anonymtalan2
2024. február 19. 13:17
A megtért gengszterhez az kellene, hogy bűneiről valljon és megbánást tanúsítson. Ilyen nem történt meg, az utóbbi, pedig személyiségéből adódóan őszintén a részéről soha sem fog megtörténi.
Gullwing
2024. február 19. 13:16
Két vén majom, rendesen megdolgozik a banánért...😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!