„Kurvák cseréje” – így minősítette a Klubrádió a köztársasági elnök lemondását

2024. február 12. 17:50

Minden eddiginél mélyebbre süllyedt a Klubrádió vezetője: Arató András Novák Katalin és Varga Judit lemondására adott reakciója hemzseg a sértegetésektől a két visszavonult politikusról. A véleménycikk eredeti „Kurvák cseréje” címét mára megváltoztatták, érzékelve, hogy ezzel túl messzire mentek.

2024. február 12. 17:50

Alpári címmel jelent meg a Klubrádió oldalán Arató András, a rádió vezetőjének jegyzete. Az eredetileg Kurvák cseréje címmel megjelent, Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondását kommentáló jegyzet címét azóta megváltoztatták Bútorok cseréje? címre, de az írásban fellelhetők azok a sértegetések, amelyek alapján az eredeti cím születhetett. 

A Google találatai között Arató András véleménycikkének eredeti címe is megtalálható, noha azt később megváltoztatták. Fotó: képernyőfotó

Arató András véleménycikke a cím megváltoztatása ellenére jól tükrözi a szerző szándékát, a nőkről alkotott véleményét. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta: 

Ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Az LMP a Magyar Nemzet megkeresésére azt közölte: 

az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fossziliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket.

A lap megkereste Kálmán Olgát, a DK politikusát is, aki a Magyar Nemzetnek nem kívánt reagálni Arató botrányos cikkére.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 563 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2024. február 15. 18:59
Na most, ha én a fészbúkra, a Klubrádió oldalára azt írnám, hogy ott csupa strici és kurva dolgozik, azonnal törölné el, és örökre kitiltanának. Ugye? Ez a rohadt strici meg mondhat büntetlenül amit akar.
Bájron
2024. február 13. 14:01
Ki fasz ez a takony pofáju szarházi???????????
pollip
2024. február 13. 12:01
Nincs mese! Aratót le kell cserélni!
Libakergető
2024. február 13. 10:55
Na most kéne bezárni azt a buzi fészek Klubrádiót, úgy ahogy van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!