„Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről” – Győrfi Pál reagált a sajtóhírekre, hisztériakeltésről beszél

2024. február 13. 15:41

Győrfi Pál szerint veszélyes az emberek biztonságérzetével játszani.

2024. február 13. 15:41

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége, amelyben a nemrég bevezetett új ügyeleti rendszerről beszélgettek. Győrfi Pál szerint sokan hazugságokkal hergelnek, és hisztériát keltenek. „Pest vármegyében az első hétvégén valami elképesztő hívásözönnel találkoztunk és ez megnövelte a hívásidőt, mostanra már minimálisra csökkent a hívás fogadási és várakozási idő” – mutatott rá Győrfi Pál. A szóvivő kifejtette: 

egyes médiumok bizonyos történeteket annyira felhabosítanak, hogy azok valóban pánikot keltsenek.

„Azt mondani, hogy ez a rendszer nem biztonságos, azt mondani, hogy ez rosszabb helyzetbe hozza a betegeket, mint a korábbi, azt gondolom, nem tisztességes eljárás (...) Bizonyos médiakör csak a negatív dolgokat kürtöli szét, megalapozatlanul (...) Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről, mert biztos, hogy más stratégiát szolgálnak, de veszélyes emberek biztonságérzetével játszani” – mutatott rá. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 13. 19:55
„Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről” – Győrfi Pál reagált a sajtóhírekre, hisztériakeltésről beszél Vannak ebben az országban ügyeletes hazudozók, akik megbízásból védik az állami vezetés barom elképzeléseit. Hogyan juthat 100 000 emberre egy ügyeletes orvos, hogyan juthat három gyermekorvosi ügyelet egy megyére. Hogy a f.szban megy el egy szülő éjszaka Leányfaluról Vácra lázas gyerekével? Ez neked hisztéria? Ez a szemét kész azt mondani, hogy a telefont azért nem veszik fel, mert sokan csak viccből próbálkoznak. Egy megyényi emberre egy telefonszám! Ez már annyiszor lejáratta mentőszolgálatot, hogy páros lábbal kellene eltávolítani. Ilyen volt Hardy Mihály is, a Budapest Airport szóvivője. A csillagos égről letagadta a repülőgépzajt, hazudott reggeltől-estig. Ha jól emlékszem, valamelyik országos tisztifőorvos is ezt tette évekig. No meg ott van a hibbant főpolgármajom, aki hazudozásban szinte verhetetlen. Meg kell állítani ezt a folyamatos hazudozást.
cccbasatu
2024. február 13. 19:11
Palika mosogatsz?SA Fidesznyik szétkúrta az állami EÜ összes intézményét,nincs WC papír és más kellékek,nincsenek orvosok és ápolók.Mást se olvasok hogy nem érkezett ki időbe a mentő,hogy haza küldték a beteg fiatal lányt meghalni.Írjak még neked .3 gerinc műtéten átesett beteget egy széteső zötyögő mentővel szállítottátok át a város másik felébe.Tudod az emberiség úgy szaporodik és ahogy régen ,két kismama meghalt,előtte is voltak ilyen esetek.Tudod 60 évvel ezelőtt a répaföldön szült a terhes nő és komplikáció mentesen.Ehhez mit szólsz? A járvány és oltás hiszti halálos áldozatainak száma világrekord volt Magyarországon! A lélegeztetőgépekre rakott betegek 85-95% -a elhunyt Magyarországon? Nos Ezt magyarázd meg? Mellesleg maximálisan egyet értek azokkal a mentősökkel akik becsületesen ellátják feladataikat a sanyarú helyzet ellenére is!Gondolkodjál el kispajtás mert te ha a mentősöket véded az szép de az ostoba dölyfös ,akarnok bunkókat véded az már disznólkodás!
törölt felhasználó
2024. február 13. 18:19 Szerkesztve
"Győrfi Pál szerint veszélyes az emberek biztonságérzetével játszani." Az emberek ÉLETÉVEL játszadozni meg egyenesen aljasság. Ugye? Melyik kormány volt az, amelyik KÉNYSZEROLTÁSRA terelte a magyarokat? Melyik volt az, amelyik KATONÁKAT vezényelt a kórházakba? Melyik zsarolta meg az állásukkal az "oltakozni" nem akarókat? Melyik rakta az utcára kórházi ellátásra szoruló betegeket ? Melyik támogatta, hogy a háziorvosok TELEFONON "rendeljenek" ? Melyik RITKÍTOTTA meg a szakrendeléseken fogadható betegek napi számát ? Melyik BÜNTETTE alkalmanként 26 ezer Ft megfizetésével (kamu tesztelés) a nem oltott betegeket ? Melyik tüntette el a 18 ezer lélegeztetőgép beszerzésének a dokumentációját? Melyik TITKOSÍTOTTA a "covid operatív törzs" üléseinek az anyagát? Melyik neveztette "lógyógyszernek" és tiltotta be az ivermectin tartalmú, korábban már humán gyógyszerként törzskönyvezett szereket? Melyik tiltatta be a hidroxi-klorokin hatóanyagot tartalmazó szereket ??? Dögöljetek már meg végre!
Pelso j.
2024. február 13. 17:57
"Pest megyében is átalakul a háziorvosi ügyeleti rendszer februártól. A több mint 50 ügyeleti pontból csak 11 marad, ahol egész éjjel lesz ellátás, gyermek háziorvosi ügyelet pedig mindössze 3 városban lesz." Mi ebben a habosítás? (mennyiért beszélsz mellé, pubi?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!