Törölte a Klubrádió a botrányos publicisztikát

2024. február 13. 14:09

Már csak archívumon keresztül érhető el.

2024. február 13. 14:09
null

Kedden napközben eltűnt a Klubrádió weboldaláról a publicisztika, amelyet Arató András jegyzett, és eredetileg a „Kurvák cseréje” címet viselte. Arató András azóta egy új közleményt publikált a Klubrádión, amelyben bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott, azt írja,

Lehetőleg kerülni kell a félreérthetőségükkel indulatokat kavaró szavakat, még akkor is, ha mindig fennáll a valós veszély, hogy a leírt mondatokat szándékosan félremagyarázzák”.

A publicisztikát pedig visszavonta. 

„Az írás eredeti címének még a publikálása előtti megváltoztatását éppen a félreértések elkerülése érdekében találtam szükségesnek. Sajnos azonban egy technikai hiba következtében - percekre - nem az érvényes szöveg jelent meg” – tette hozzá. Ezt nyilatkozta egyébként a 444-nek is.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. február 13. 17:42
Értem, gondolom lemondani csak a jobboldalnak kell és azt is csak a lipsik nyomására. A komcsi különleges anyagból van gyúrva, nekik az ilyesmi megengedett.
Ekrü
2024. február 13. 16:25
Arató mikor takarodik onnan? Vagy a Klubrádiónak ez a színvonal megfelel?
auditorium
2024. február 13. 16:08
A feljelentéstől még a nagyszájú műsorvezető is fél. Főleg ha a Köztársasági elnököt gyalázza. A demokráciát összetévesztik sokan Mo-n az anarchiával és a média despotizmusával.
Mich99
2024. február 13. 15:55
A Klubrádió törölje magát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!