A DK rátesz egy lapáttal, elképesztő érvelést adott elő Kálmán Olga plakátügyben (Videó)

2024. március 05. 15:35

Orbán Viktor ezt nem úszhatja meg! – közölte határozottan a baloldali politikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

2024. március 05. 15:35

Nyitóképünk: Képernyőfotó/YouTube/ATV

***

„Napi szinten derülnek ki az újabb és újabb gusztustalanságok, napi szinten ismerjük meg az orbáni pedofilhálózatot” – jelentette ki Kálmán Olga az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egon műsorvezető azon kérdésére, hogy mi a DK célja a pedofíliázós kampánnyal

(Köztudott, hogy a Gyurcsány-párt óriásplakátokon támadja a kormányt, azzal vádolja, hogy mentegeti azokat, akik kiskorúak ellen szexuális erőszakot követnek el; az egyik plakáton például az „Isten? Haza? Pedofília!” szöveg szerepel.)

Kálmán állítása szerint azt az „aprócska” dolgot kifelejti a történetből a miniszterelnök, hogy 2016-ban az ő előterjesztésére, ellenjegyzésével magas állami kitüntetést kapott a pedofil igazgató, ezt követően pedig röviddel egy fiú öngyilkos lett, s ezután tett az áldozat barátja feljelentést, tehát nem igaz, hogy a kormány lépése nyomán kerültek börtönbe. „Orbán Viktor ezt nem úszhatja meg!” – közölte határozottan a baloldali politikus. A DK-s képviselő szerint nem túlzás pedofilhálózatról beszélni, szerinte ennyi véletlen nem lehet ebben az ügyben.

Ezt is ajánljuk a témában

A DK akcióján az ellenzéki pártok is megdöbbentek

A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt szerint például az „Isten, Haza, Család” jelmondat szabadalmi jogvédelem alatt áll, azt nem használhatta volna föl a DK. A párt közleménye szerint a plakát „alkalmas arra, hogy a pedofiliát kapcsolatba hozza a számunkra száz éve fontos és változatlan szent fogalmi hármassal”.

Donáth Anna ennél továbbment. Azt írta a közösségi oldalán, hogy „a Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan”. A Momentum elnöke kijelentette, a DK kampánya azt üzeni, itt pedofilok állnak szemben nem pedofilokkal, ettől pedig hányingere van. 

Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, 

hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről” – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

Ungár Péter pedig Donáth bejegyzését nem hagyta szó nélkül. Az LMP társelnöke a Facebook-oldalán azt írta, „Donáth Anna tegnap teljes joggal kritizálta a DK pedofilozó plakátjait. A kritikája sok szempontból igaz, de hogy ha Donáth Anna hányingert érzett az »Isten? Haza? Pedofil!« plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció »Stop Pedofidesz!« feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?”

De nemcsak politikusok, közéleti személyiségek is megszólaltak az ügyben.

Nagy Feró megdöbbentőnek és gusztustalannak nevezte a plakátokat. Akik nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, most úgy csinálnak, mintha ők lennének a gyerekek legfőbb védelmezői – jellemezte a helyzetet. „Ez tipikus kommunista tempó, azzal gyanúsítsd meg a másikat, amit te követtél el” – fogalmazott a Beatrice frontembere.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) alapítója teljes megdöbbenéssel szembesült a plakátokkal. „Eddig azért ilyen szintre nem süllyedt le Gyurcsány Ferenc és a DK, hogy gyakorlatilag a hazáját és a magyar embereket is becsmérli, ez már tényleg a legalja” – fogalmazott.

Az ATV említett adását itt nézheti vissza:

 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. március 06. 14:45
Ezek a kretének Orbán túlhatalmának letéteményesei. Az epe elöntötte az agyukat, nem látnak a gőztől, nem veszik észre, hogy mennyire hatékonyan kepesztenek az újabb Fidesz 2/3-ért. KO... katasztrófális a nő. Intellektuálisan értékelhetetlen, mentálisan instabil, morálisan ingoványos. Mint a gazdái. Jó helyen van ő ott a DK-ban. Majd csak pofán vágják őket egyszer, de úgy istenesen.
megmond6tom
2024. március 06. 13:39
Kálmánszolga korábban az ATV-ben is eljátszotta a ballibsi prostituált szerepét. A különbség annyi, hogy most nem eljátssza...
Gonella
2024. március 06. 12:14
a jelenlegi dk-s stratégia kedvez a fidesznek, de úgy látszik h ez az ellenzéket ez kicsit sem zavarja. azért kíváncsi vagyok, hogy a böszmének, ennek a stratéga zseninek mikor teszik már fel a kérdést az ellenzéki oldalon: kapitány, jó az irány? az sem baj, ha továbbra is csak szaglanak, mint szar a fűben!
Gonella
2024. március 06. 11:21
elképesztő büdös van! a böszme kiengedte a szellemt a palackból, mindig azt adja mi lényege, és a szarszag elárasztotta ismét a közéletet kálmán olgástul, grécsy zsoltostul a del-budai polgármesterestül árad a gazság az elviselhetetlen búz elárasztja az országot. szellőztetni kéne végre már! itt a tavasz, virágillatot szeretnék érezni és nem pusztán virágillatú szagtalanítót! júniusra csak tisztább lesz a levegő végre már!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!