A Kétfarkú Kutyapárt elnöke is elmondta a véleményét Magyar Péterről

2024. március 15. 11:40

Kovács Gergő szerint Magyar addig érdekes, amíg azt csinálja, amit az első héten.

2024. március 15. 11:40

„Én azok között vagyok, akik nem tudják még eldönteni, hogy ez micsoda” – mondta Magyar Péter színre lépéséről a Telex podcast műsorában Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) társelnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint fogalmazott, 

Magyar Péter kicsit olyan, mint aki átesett volna egy kétéves kommunikációs képzésen, mielőtt kikerült a színpadra. 

Arról, hogy mi is egy párt, arról viszont más a véleményünk. Egy párt alapvetően egy tömegszervezet, van tagsága, ő pedig egyszemélyes pártot épít. Bár ez mostanában elég gyakori nálunk” – tette hozzá. 

Kovács Gergő szerint Magyar Péter addig érdekes, amíg azt csinálja, amit az első héten. „Amikor elkezdett valamilyen belsősnek tűnő, bár sok ember által sejtett dolgokat elmesélni, az valóban érdekes – fogalmazott. De azt az MKKP elnöke szerint nem lehet tudni, hogy hova lehet ezt igazán kifuttatni.

„Bár Magyar azt mondja, a jobboldali szavazók felé akar nyitni, nem tudom. ez menyire lesz sikeres, miközben az ellenzéki sajtóban szerepel” – vetette fel Kovács. Ugyanakkor nem hiszi, hogy különösebben az ellenfelük lenne Magyar, aki még meg sem alapította pártját. 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 23:11
🍓 ️ ­I­g­­a­­­z­­­i n­i­­m­­f­­o­­­m­á­­­n­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
OrosZrulett
2024. március 15. 21:34
Még szerencse, hogy ezek a hasznos idióták, mint Simicska, MZP, MP csak a "baloldalon" rúghatnak labdába. Nemzeti érzelmű ember árulóra, bérencre, szerencsevadászra nem szavaz.
barrakuda-2
2024. március 15. 19:08
FÜGGETLEN MAGYAR NÉPBÍRÓSÁGOT !!!
tapir32
2024. március 15. 13:47
Korcsok, genetikai hibával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!