A mai nappal benyújtottam a felmondásomat a Pesti Srácok szerkesztőségéhez

2024. március 12. 14:32

Köszönöm az eddigieket, de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet!

2024. március 12. 14:32
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: Ábrahám Róbert Facebook-oldala

***

„A mai nappal benyújtottam a felmondásomat a Pesti Srácok szerkesztőségéhez, ahol 2020 óta dolgoztam, előbb a Pesti TV műsorvezetőjeként, majd a tv megszűnése után a PsTV podcast csatornáján, és mellette heti egyszer a pestisracok.hu felületén is, mint publicista.

A felmondásra azután került sor, hogy a pestisrácok.hu helyreigazítást tett közzé Osváth Zsolttal kapcsolatosan, miszerint valótlanul híresztelték róla, hogy (még leírni is undorodom) 30 évesen viszonya volt egy 16 éves fiúval.

Azért is állok értetlenül az egész előtt, mert mindezt nem ők állították, hanem az a Noryna Diamond, akit ők idéztek. Nem véletlen, hogy egyetlen médiatermék sem törődött rajtuk kívül Osváth helyreigazítási kérelmével. Mellesleg magát a kijelentést a kormánnyal szemben kritikus Magyar Jelen szemlézte először, majd csak ezután vette át a fél magyar sajtó.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­g­ö­­­s­­ ­l­á­­n­y­o­­k­ ­v­á­­r­­n­­a­­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Turán
2024. március 13. 18:03
Már akkor eldobtad mikor bepárosodtál ebbe a brancsba tehát maradhatsz te redvás dög..🤣🤣🤣
Karvaly
2024. március 13. 11:56
Ez D-dúr és e-moll Aha. Te vagy az, aki a kormány egyetlen döntésével nem értettél egyet soha, sőt, bármilyen témából, legyen az a legvadabb woke baromság, azt hozod ki, hogy a kormány a hibás. Ez normál szavazóknál soha nem fordul elő, még egy déká vagy jobbik szavazó is egyetért olyan döntésekkel, amik a számára pozitívak. Aki mindenre csak köpködni tud, az vagy ellenérdekelt politikus, (ideértve a kirendelt vagy megfizetett aktivistákat), vagy agymosott "hasznos idióta". Nem tudom, melyik vagy a kettő közül, de az eredmény ugyanaz, ezért pont annyira nem érdekel, mint smogger vagy a höhörésző haverjaidnál.
tizennyolcfok
2024. március 13. 09:49
"de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet!" a midet, töki? a becsületedet? LOOOOOOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!