A megöntözött öntöző esete, avagy a dezinformációról szóló dezinformáció

2024. március 31. 08:33

A 403 feliratkozóval rendelkező, roppant unalmas, videónként alig pár száz megtekintéssel rendelkező Youtube-csatornától félti magát és az egyetlen kimondható igazságot az Európai Unió.

2024. március 31. 08:33
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok

Nyitókép: Youtube képernyőkép

„Szokás szerint az USA-ból szerkesztett uniós sorvezető, a mainstream politikusai alá ritmust verő Politico című lap indította az ellentámadást a leadben említett, rendkívüli eléréseket és befolyást produkáló csatorna, a Voice of Europe Szurovikin-vonalai felé. Mint a Politico megállapította, a Voice of Europe YouTube-oldalán elsősorban az európai jobboldal pártjaihoz tartozó, euroszkeptikus politikusokkal készített interjúk találhatók, az oldal összképe, általános narratívája Brüsszel- és Ukrajna-ellenes.

Van tehát miért rettegnünk amerikai sugallatra az elképesztő méreteket öltő moszkvai befolyás miatt. A korábbi cseh külügyminiszterrel, a ma 67 éves Cyril Svobodával készített interjút például már majdnem 600-an, egészen pontosan 597-en megtekintették, pedig alig két hete tették fel a csatornára. Magam nem mertem rákattintani, mert hátha rögtön megfertőződöm az úgynevezett Putyin-vírussal, és tagadni kezdem, hogy egy befogadó, a legmodernebb gendernyelvészeti vívmányokkal felszerelt közös európai hadsereg képes lesz elrettenteni az oroszokat meg a kínaiakat egyszerre minden olyasmitől, amit amúgy se csinálnának. Cyril Svoboda amúgy az EPP-tag cseh kereszténydemokratákhoz tartozik, és mint ilyen, nem annyira euroszkeptikus, továbbá szélsőjobboldali, mint azt a Politico felfestette nekünk ördög formájában a falra, de nincs időnk kibontani az igazság minden részletét, ha a rettegést kaptuk parancsba.”

Ezt is ajánljuk a témában

Brüsszel az orosz dezinformációs kísérletek miatt aggódik

A Voice of Europe nevű honlap magát európai civil hangnak állította be, de orosz propagandát terjesztett, míg EP-képviselők orosz kenőpénzt fogadtak el, hogy orosz érdek szerint befolyásolják az EP-választás kampányát – állítják uniós tisztségviselők.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­r­­n­­a­­k­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tara Verde
2024. március 31. 23:05
Ambrózy egyre jobb...
zsolt196969
2024. március 31. 20:25
Recipkoki kaka A családod hogy visel el! Ha van feleséged gyereked. Nem hiszem hogy van. Egyedül a gép előtt fosod a szavakat. Iszol te rendessen mint a gazdád a húgyos Fleto???!??
zsolt196969
2024. március 31. 20:20
Recipkoki kaka. A mandiner bohóca vagy. Csak ömlik belőled a fos. Dr hajrá. A födij egy csíkos.... Ja nem. A Hugyos Fleto 54 cm szobra aminek kezét emeled pisil. Hajrá írj még sokat te korcs DK buzi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!