„A volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta” – kommentháború alakult ki Ceglédi Zoltán és Magyar Péter között

2024. március 02. 07:42

„Te teljes felnőtt életben a Fidesz csecsén lógtál” – szúrt oda az elemző Varga Judit exférjének.

2024. március 02. 07:42

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Ceglédi Zoltán és Magyar Péter a Facebookon feszült egymásnak. 

A szócsata azzal vette kezdetét, hogy a publicista Magyar azon kommentjére reagált egy bejegyzésben, melyben azt írta:

Zoli, egyre kevesebben kíváncsiak a fizetett posztjaidra. Mit szól ehhez a Karmelita?”

Ceglédi válaszában nem kímélte Varga Judit egykori igazságügyi miniszter exférjét. A bejegyzésben végig „Petinek” szólította, és mint fogalmazott, „én eddig egy forintot nem kaptam a NER-től,

 te teljes felnőtt életben a Fidesz csecsén lógtál. 

Az elemző azzal folytatta, „én még soha nem jártam a Karmelitában, te még a válásodat is ahhoz szabtad, amit ott előírtak nektek.”

Ceglédi arra is kitért a bejegyzésben, hogy ha Magyar Péter komolyan gondolná a „rendszerváltó buzgalmat”, akkor nem nála kommentelgetne péntek este.

A volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta” 

– jegyezte meg a publicista, utalva Varga Judit népszerűségére.

Végül arra hívta fel Magyar Péter figyelmét, hogy „mindenesetre szokj hozzá, hogy én mindig itt leszek, te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy 

az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni”.

Sok sikert a választáson! Indulsz, ugye? – zárta a posztot Ceglédi Zoltán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Politikusnak készülhet Magyar Péter

A kormányzati megbízatásai megszűnése után a kormánynak rohanó Magyarnak nemcsak a szlogenje, de még az általa megvillantott kanapé is ismerős lehet a legszemfülesebb olvasóknak. Nem is alaptalanul.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ceglédi Zoltán

Facebook

Idézőjel

... te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni.

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kőbaltás
2024. március 03. 06:04
magyar péter egy utolsó szarházi. Varga Juditot nem tartom hibásnak a kegyelmi ügyben,véleményem szerint a hivatali apparátus hibázott mindkét esetben,ergo a hölgyeknek nem kellett volna lemondaniuk,de ez már történelem. Varga Judit akkor követte el élete tévedését,amikor hozzáment ehhez a féreghez. A szerelem vak. Mindenesetre én szeretném megköszönni mindkét hölgynek azt a nehéz,és sikeres munkát amit a Magyar Nemzet érdekében végeztek.
survivor
2024. március 02. 18:55
Sose legy sikeresebb nejed megúnt ágymelegítője....
survivor
2024. március 02. 18:53
Nem a becsület nőtt meg, a pénz apadt el. Elvált sikeres feleségétől, már faszként se funkciónált 20- adrangú lett. A baj csak a 2 gyerek sorsa lesz... Azok élete is ráment...
survivor
2024. március 02. 18:49
danesz1 Bocs, előbb rúgták ki a milliós fizetésű szinekúra állasokból, utána durcizott be. Amig jött a havi milla, miert szállt volna ki ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!