Árulkodó jelek: elszólta magát Márki-Zay Péter

2024. március 22. 16:06

Nagyon hasonló véleményt fogalmazott meg, mint az Action for Democracy egyik kulcsszereplője.

2024. március 22. 16:06
Mayor Of Hódmezvásárhely Péter Márki-Zay

Nyitókép: Thierry Monasse/Getty Images

 

A Magyar Nemzet pénteki cikkében felidézte Márki-Zay Péter március 19-én közzétett bejegyzését.

„Az Action for Democracy NEM a magyarországi ellenzéki pártok 2022-es választási kampányát finanszírozta, hanem az ezzel párhuzamosan folytatott MMM civil kampányt.

Az ÁSZ állításaival ellentétben az MMM-nek nemhogy közös számlája nem volt a pártokkal

(mekkora hazugság ez!), de még ők sem találtak egyetlen fillért sem, ami tőlünk a pártokhoz került volna”

– idézte a lap a Mindenki Magyarországa Néppárt elnökét.

A Magyar Nemzet azonban ezzel együtt arról is írt, hogy Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, a párt elnökségi tagja, illetve oktatási és kulturális árnyékminiszter három héttel ezelőtt, február 21-én

az ATV műsorában elismerte, volt közös központi számla, amiből a kiadásokat finanszírozták.

Nemrég kiderült, hogy az Action for Democracy (A4D) 2022-es pénzügyi beszámolója szerint egyetlen magánszemélytől származott a négymilliárd forintos éves büdzséjük 90 százaléka a választás esztendejében; az X-en az elmúlt hetekben megosztott beszélgetéseken pedig az A4D vezetői gyakorlatilag beismerték, hogy Soros György adta pénz jelentős részét.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap felhívta arra is a figyelmet, hogy az Action for Democracy testületében kulcsszereplő Wesley Clark nyugalmazott tábornok, akivel Márki-Zay – elmondása szerint – a választási kampány hajrájában „konzultált”

Márki-Zay arról beszélt, hogy amennyiben a NATO úgy dönt, akár katonai segítséget is adna Ukrajnának.

Ez a kijelentése teljesen megegyezik Wesley Clark álláspontjával, aki szintén teljes mellszélességgel síkra szállt Ukrajna katonai támogatása mellett. Ennek fényében a lap arra a következtetésre jutott, hogy Soros György nemcsak pénzt küld, hanem adott esetben befolyást is gyakorol a baloldal politikájára.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­­­l­­­á­­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 23. 20:18
Tudjuk,Mandi,eladták a Városházát is..😂😂😂😂
blondiner
2024. március 22. 17:24
Lotyaszáj. Ennyi.
Laszlo63
2024. március 22. 16:47
Van egy saját kocsmafilozófiám a kereskedes 4 szintjéről. 1, valamid van - amire mindenkinek szüksége van. -- ez a normális kereskedes. 2, valamid van - amire senkinek sincs szüksége. - ide kell a jo eladó es a tömérdek reklám. 3, nem vagy birtokában semminek, - de arra sokaknak szüksége lenne. -- ez a szélhámosok szakterülete. 4, nem vagy birtokában semminek, - és arra senkinek sincs szüksége. -- na így eladni az már művészet. Ezek a senkiháziak a hármas szinten próbálkoznak, de azt a hazát árulni ami nekik nincs igen reménytelen dolog, ráadásul meg szélhámosnak is csapnivalóak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!