Drága Judit, veled vagyunk!

2024. március 29. 05:39

S üzenjük a jakobinusoknak: nekik sem fog sikerülni.

2024. március 29. 05:39
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Veres Nándor 

„Nézem ezt a nagyszerű nőt. Néha elsírja magát, de erőt vesz magán. Megszabadult. Volt hozzá ereje. Ehhez is volt.

A jakobinusok pedig most őt kérik számon. A jakobinusok, akik eddig minden, még a legképtelenebb állításoknak is azonnal hitelt adtak, akik halálba kergettek színházi rendezőt, akik eltüntettek a szakmából másik színházi rendezőt és zseniális filmrendezőt (Megáll az idő), akik készpénznek vették, hogy a volt amerikai elnök húsz vagy harminc éve egy New York-i nagyáruház női fehérneműosztályának próbafülkéjében fényes nappal megerőszakolt egy nőt, ezek a jakobinusok most számon kérik Varga Juditot, bizonyítékokat követelnek tőle, és vigyorgó emojikkal árasztják el a tragédiáját. És mindebből logikusan következően előre felmentik a Steinmannjukat, a Robespierre-jüket, hiszen vért akarnak látni, vért akarnak inni, alig várják, hogy ocsmány, beteg lelkük főterén működésbe lépjen a guillotine. És Maximillian Steinmann ott áll szánalmas, nyomorult, felesleges élete vérmosta fokán, és önelégülten vigyorog. Most úgy érzi végre, hogy pondróból pillangó lett – pedig dehogy. Maradt és marad az, ami mindig is volt: egy gyáva, ócska, undorító, szar alak. Aki soha, egyetlen pillanatig sem érdemelte meg azt a nőt, akit megpróbált tönkre tenni.

És még ez, a tönkre tevés sem sikerült neki. Pedig ez lett volna élete főműve.

Drága Judit, veled vagyunk. Számíthatsz ránk.

S üzenjük a jakobinusoknak: nekik sem fog sikerülni. Soha.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. március 31. 20:19
Ámen.
falus-i
2024. március 30. 22:10
Egyre biztosabb vagyok abban, amit a "kegyelembalhé" kitörése óta mondok, puccs volt ez Orbán ellen, a szép Varga és mégszebb Novák közrefogva a rút Balogot, próbálkoztak. Nagyon sokan lehetnek a Fideszben Orbán ellen, azt hiszik, hogy olyan erősek, hogy képesek a poziciójukat megvédeni, megtartani, Orbánt megdönteni. Nem lesz könnyi, de Orbán most mélyrepülésben van, ez az előnyük. Hogy ez a Bayer mit ugat össze, az teljesen másodlagos, ezt a Varga nőt kínos védeni és ártatlannak beállítani. Nagyon jól megvolt a mocskos háézasságában a jól kefélő Magyar Péterrel, most próbálja eljátszani az ártatlant és a meggyilkolt feleséget. Nem fog sikerülni neki, márcsak azért sem, mert ilyenekkel áll össze, mint, Hajdú Péter. Az meg ugye egy nagydarab fos.
Osztap_Bender
2024. március 30. 18:38 Szerkesztve
"Drága Judit, veled vagyunk!" Akkor is "vele voltatok" ugye, mikor megbuktattátok, mélynövésű vezéretek védelmében? A magyar ember még tudja a régi szabályt, az ilyen barátoktól mentsen meg az Isten, az ellenséggel magam is elbánok. Vajon ki ajánlotta kegyelemre az államfőnek a jenőt (mélynövésű vezéretek gyóntatója), vajon kik kényszerítették ki ezt a döntést, vajon a miniszter, aki a szokásjogot gyakorolta az ellenjegyzéssel, hogyan lett "rövid időre" elvetemült bűnbak, most meg hirtelen áldozat? Nem sül ki a szemed a szégyentől, te szar? Mennyit fizetnek neked ezért a mérhetetlen aljasságért, amit művelsz? "Drága Judit, veled vagyunk", csak nehogy elszóld újra magad az ügyészek turpisságáról! Egészen addig veled vagyunk drága Judit, amíg hallgatsz mint a sír, erről a dologról. Minden támogatást megadunk a magadat sajnáltató, fényező propagandához. (Ha hallgatsz a lényegről, hogy völlneren kívül kiket is pénzeltek és milyen szolgáltatásokért a haramia végrehajtók?)
syphax-2
2024. március 30. 14:41
Amit itt "o1pedofil-2" ír, az par excellance GYÜLÖLET-VALÓTLANSÁG ALAPÚ INDULATKITÖRÉS--BIZONYITÁS ÉS INDOKLÁS NÉLKÜL. SENKINEK NINCS SEMMI OKA AHHOZ, HOGY ANNAK TARTALMÁT ELFOGADJA. tEHÁT egyszerű indulati GYŰLÖLETKITÖRÉS MINDEZ BAYER ZSOLT ELLEN, amely abszolúte hiteltelen annak, aki nincs begőzőlve és tud hideg fejjel gondolkozni--akár Zsoca ügyben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!