Jaj lesz Magyarországnak, ha Magyar Péter miniszterelnök lesz!

2024. március 27. 13:32

Kevés gátlás szorult belé, hiszen titokban vette fel házastársa hangját, amelyet még nyilvánossá is tett.

2024. március 27. 13:32
Magyar Péter
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

„Jaj lesz Magyarországnak, ha Magyar Péter miniszterelnök lesz! Kevés gátlás szorult belé, hiszen titokban vette fel házastársa hangját, amelyet még nyilvánossá is tett. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hangfelvétel nem alkalmas kormánybuktatásra, de a Fidesz nem lehet nyugodt, mert aggályos, ha igaz, hogy a kormány tisztségviselője valóban bement az ügyészségre és törléseket kért a dokumentumokban. Látszik, hogy a Fidesz a kegyelmi botrány kirobbanása óta elvesztette a politikai kommunikáció fölötti irányítást és kezdeményezést. És bajban vannak az ellenzéki pártok is, elveszi tőlük a figyelem nagy részét Magyar Péter.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. március 29. 09:10 Szerkesztve
Magyar Péter politikus egykori felesége nem feleségként, hanem akkoriban igazságügyi miniszterként mondta azt amiről hangfelvétel is készült.
ptrfarkas43
2024. március 28. 16:22
Nemsokára ballib körökben marad véletlenül bekapcsolva a telefon.
Szuperszig
2024. március 28. 14:30
Szegény Petinek majd visz a nagymamája ivólevet a böribe, egresből, céklából meg répából. :- )
Zokni
2024. március 28. 12:40
“Kisöreg, ködös az agyad.” - írja Palatin, miután leírtam O. Viktor “politikájának” várható logikus végét, ami a liberalizmustól a mezei jobboldaliságon át, mostanra a szélsőjobbig vezetett - fontos közös pont e korszakokban a populizmus, mely a teljes elvtelenséget jelenti; olyat kell mondani/csinálni, amit a legműveletlenebb, legalantasabb motivációjú polgár is magáénak érez, és rá szavaz. És erre egyesek meg ilyesmit írnak (akiknek nem ködös semmijük…): “…azok, akik [X.Y.] vagy a többi kanonikusan rosszindulatú, felforgató, gonosz figurát (látszólag) támogatják, azok feltétlenül azért támogatnák, mert őket alkalmasnak találják, és egyet értenek velük…” Magyarán azt hiszi, hogy a politikusokat elsősorban a saját személyiségük vezérlik. Ami jól mutatja a Fidesz népbutító propagandájának a csődjét. Vagy sikerét? De ködről szó sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!