Kavarodás a köbön: mégis helyükön maradhatnak a Kutyapárt társelnökei

2024. március 11. 22:40

A párt tagsága nem fogadta el Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna lemondását.

2024. március 11. 22:40

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna (Suzy) is lemondott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjáról. Az Index hétfő este viszont úgy értesült, hogy

lemondásukat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt taggyűlése nem fogadta el. 

A taggyűlést a portál információi szerint Nagy Dávid,  az MKKP pártigazgatója hívta össze, hogy tisztázzák a pártban kialakult helyzetet. Az Index forrásai szerint azonban még nem zárult le a párton belüli konfliktus jelenleg arról tárgyalnak, hogy a párt elinduljon-e végül az ellenzéki előválasztáson a XII. kerületben vagy sem.

Korábban Kovács Gergő arról írt közösségi oldalán, hogy a párton belül azután lett feszültség, hogy elindult volna a XII. kerületben az előválasztáson, mint polgármesterjelölt, ám pártja nem támogatta. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. március 12. 13:05
A Csinibaba jut eszembe. Boston Cézárja (Kovács Gergely) és a Prima Donna (Döme Zsuzsanna) feszegetik a kutyaláncot.
masikhozzaszolo
2024. március 12. 09:10
Na, hirtelen 1, csak egy legény jutott eszembe. De azért ő sem bírja ki kamera, fény nélkül. Schiffer. Senki, semmiért nem mond le azon az oldalon. Az esküben " Magyarország törvényeit betartom". És papírja van róla, hogy nem. És nekem így a jog humbuck. Mit keres az országgyűlésben az esküszegés után? Mert nincs paragrafus arra, hogy nem lehet képviselő egy elítélt. Mármertmiértnincs, tessékmondani?! Nem kell paragrafus, ott van, hogy az esküt nem tartotta be, és ha nincs eskü, nincs fizetés. Ala Hadházy.
survivor
2024. március 12. 07:55
Mind2 farkuk kiverve. Szavazó megy a MOMOhoz....
survivor
2024. március 12. 07:54
pollip Így igaz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!