Kedves Peti, én mindig itt leszek...

2024. március 01. 21:52

... te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni.

2024. március 01. 21:52
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Kedves Peti, én eddig egy forintot nem kaptam a NER-től, te teljes felnőtt életben a Fidesz csecsén lógtál. Én még soha nem jártam a Karmelitában, te még a válásodat is ahhoz szabtad, amit ott előírtak nektek. 

De ami a legfontosabb: ha egy picit is komolyan gondolnád a rendszerváltó buzgalmat, és hogy komolyan vegyenek, akkor nem nálam kommentelgetnél péntek este (btw a volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta).

Mindenesetre szokj hozzá, hogy én mindig itt leszek, te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni.

Sok sikert a választáson! Indulsz, ugye?”

Nyitókép: Képernyőfotó/ATV

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­­l­­­á­n­­­y­o­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Osztap_Bender
2024. március 05. 19:30
Mindig ott leszel? Aztán hol, gyerekem? Mi rögtön a börtönre gondoltunk elsőre. Tévedtünk volna? A tehetségtelen seggfejekből lesznek az "infulenzások", ugye tudod? Az osztályharcos átkosban a hozzád hasonlókat úgy aprították az öntudatos munkások és parasztok, mint szecskavágó a marharépát. Azt pedig, hogy a másik gyerek mit is ér el, majd március 15-én meglátjuk az Andrássy úton. Ha többen leszünk, mint a buzifelvonulás, az már biztató jel lesz. Én bizony már csak "lélekben" leszek ott, a lábaim már nem bírják az ilyet.
Selamat
2024. március 03. 10:48
"Kedves Peti, én (mint örök szdsz-es) mindig itt leszek..." Csak tudnám minek? Mert ennek az alaknak a közreműködése pontban annyira röhejes, és annyira fontos, mint Dévényi barátjának az az elmebetegseg jeleit pontosan mutató mantrája mindenre, hogy a fidesz, meg a fidesz, meg a fidesz. Még ami pofakat vet hozzá... Egy élmény a gyűlölete. Szegény, ez tényleg azt hiszi, fontos amit mantráz :) Ezen kívül, én biza nagyon élvezem mikor két balliberális egymást pofozza! Úgyhogy hajrá Peti, kapj össze egy pártot, s verd csak szét még jobban a balliberális oldalt. Megérdemlitek egymást.
EX_Terminator
2024. március 03. 02:05
Sértett marha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!