Magyar Péter a tüntetésén: Azt még nem döntöttem el, hogy mennék-e EP-képviselőként Brüsszelbe

2024. március 26. 19:21

„Úgy gondolom, hogy itthon most nagyobb szükség van rám” – állapította meg a jogász.

2024. március 26. 19:21

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

„Börtönbe! Börtönbe!” – skandálták az ügyészség épülete előtt, miután Magyar Péter azt hangoztatta, az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán akár hét év szabadságvesztés is járhat az érintetteknek. Hogy konkrétan kiknek járna szerinte ez a tétel, arra nem tért ki. Magyar ezek után követelte Polt Péter legfőbb ügyész lemondását és a Völner-Schadl-ügy politikamentes és pártatlan kivizsgálását. Magyar Péter beszéde után a tüntetés szervezői fáklyákat adtak a résztvevőknek, majd a tüntetők átvonultak a Vértanúk terére.

A Partizán gyorsinterjút készített a Magyarral beszéde után. Érdeklődtek, amennyiben új politikai formációjával indulnak a az európai parlamenti választáson, mire lehet számítani tőlük.

„Azt még nem döntöttem el, hogy mennék-e EP-képviselőként Brüsszelbe. Úgy gondolom, hogy itthon most nagyobb szükség van rám” 

– nyilatkozta Magyar.

Ez derült ki a hangfelvételekből

Ahogy korábban megírtuk, a Magyar által kedd reggel közzétett hangfelvételből egy dolgot lehetett megtudni: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”. Erről itt olvashat részletesebben. 

A hangfelvétel nyilvánosságra hozása után

Összefoglalónkat a kedden történtekről a Magyar Péter által megosztott hangfelvételek kapcsán itt olvashatja. Ebből többek között kiderül: A hangfelvétel nyilvánosságra hozása után Varga Judit már két megdöbbentő Facebook-posztjában is regált a megosztott hangfelvételre. a volt tárcavezető legutóbbi bejegyzését itt olvashatja. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Cikkünk frissül.


 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­g­­ö­s­ ­l­á­­­n­­y­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­­k­­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
röviden
2024. március 27. 14:43
A lófaszt nem erre hajtasz. :)
Chardonnay99
2024. március 27. 12:13
A parazita új gazdatestet keres...
Héja
2024. március 27. 09:51
M. Péter rajongója: Skywalker kommentárs becsületére váljon: ő legalább elsunnyogott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!