Varga Judit exférje bement az ATV-be, majd azonnal lepropagandistázta a csatornát

2024. március 13. 21:14

Magyar Pétert a műsorvezető tette helyre.

2024. március 13. 21:14
null

Nyitókép: YouTube/ATV

„Először is hadd kezdjem a köszönet hangján, hogy az ATV meghívott az Egyenes beszédbe, egy élő műsorba. Ez még nem történt eddig meg a Fidesz-propaganda média többi zászlóshajójánál, mint a TV2, az Origo, a köztévé és az Index, úgyhogy innen is köszönöm a lehetőséget” – válaszolta Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje az ATV műsorában arra a kérdésre, milyen politikai megmozdulást tervez március 15-ére.

Engedje meg, hogy a magam és a kollégáim nevében ezt visszautasítsam” 

– reagált az elmondottakra Szöllősi Györgyi műsorvezető, aki – állítása szerint – amióta az ATV-nél dolgozik, soha nem kapott utasítást senkitől. „Azt kérdezek, amit akarok, ahogy tegnap Szijjártó Pétertől, vagy korábban Gyurcsány Ferenctől, vagy éppen öntől, úgyhogy itt minden vélemény meghallgattatik, szabadon kérdezünk, a legjobb tudásunk szerint” – fogalmazott.

„Köszönöm szépen a lehetőséget” – válaszolta Magyar Péter.

A riporter ezek után megkérdezte Magyart, szeretne-e még valamit mondani az ATV-ről, vagy elmondja, mit tervez március 15-ére.

Varga Judit exférje nem élt a lehetőséggel, hogy tovább vádolja vendéglátóit, inkább elmesélte, hogy az 1848-as forradalom évfordulójára egy megemlékezést tervez, illetve egy olyan „harmadik erő” zászlóbontását, amely – Magyar ígérete szerint – megvesztegethetetlen és zsarolhatatlan lesz.

Az ATV műsorát alább nézheti meg:
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. március 14. 18:40
falcatus-2 2024. március 14. 10:55 "Szöllősi Györgyi műsorvezető, aki – állítása szerint – amióta az ATV-nél dolgozik, soha nem kapott utasítást senkitől. „Azt kérdezek, amit akarok,..." és azt akarom kérdezni, amit a senkik akarnak...
luisbathhelena
2024. március 14. 17:12 Szerkesztve
Egy új Makizaj született- és legalább olyan hülye....az új zölddossziés, kerületi fröccsöntött ellenzéki Messiás Mivel úgy tűnik eddig, a Fidesznek hasznos, ezerrel támogatom!! Egy olyan haénegyszerkinyitomaszámat tipusú figyelemre vágyó! Mint Simicska- aztán ő se nyitotta ki, pedig kb 1000x nagyobb rálátása volt mindenre...és nem az ex otthon elejtett pletykáira gondolok...
SA001
2024. március 14. 15:31
Van már új bohóca az országnak.
makapaka2
2024. március 14. 14:34
Szegény gyerekei! Nem lehetnek büszkék az apjukra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!