Vitézy Dávid győzelme esetén leszámolna a kerékpársávok melletti „gerikarókkal”

2024. március 22. 20:14

Nem tartja sem biztonságosnak, sem pedig ésszerűnek a kerékpársávok mellé kihelyezett karókat.

2024. március 22. 20:14
Vitézy Dávid

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

 

Vitézy Dávid eltávolítaná a fővárosiak által csak „gerikarónak” hívott, forgalmat akadályozó gumioszlopokat, amennyiben megnyerné a főpolgármester-választást – mondta  a főpolgármester-jelölt a TV2 Napi aktuális műsorában. 

Tarlós István korábbi városvezető szerint „bár ígéretesen hangzik Vitézy városvezetési törekvése, de a jelenlegi kerettel szerinte ez nem valósítható meg”.

Vitézy nem tartja sem biztonságosnak, sem pedig ésszerűnek a kerékpársávok mellé kihelyezett karókat, de hangsúlyozta, hogy fontos számára a kerékpárosok védelme.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­o­k­­ ­v­á­­r­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
KBA98
2024. március 23. 13:18
Vitézy levitézlett! Nem tudom miért lenne olyan nagy szégyen, ha Fidesz szimpatizáns lenne? de így nem hiszem, hogy sokat kell majd harcolnia a trónusért!
goldie-2
2024. március 23. 12:45
Csak akkor hozza az összes kommentet, ha én is írok. Vajon miért?
alexandrosz-2
2024. március 23. 08:14
Ez a buta buzi zsidó már leszámolt a Közlekedesi múzeumunkkal. Ma is egy ótvaros gödör van a helyén a Városligetben. Magával kellene leszámolnia a buzi zsidó orbánfattyúnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!