A hazai turbófeminizmus megmutatta igazi arcát

2024. április 03. 20:00

Mérőnek a cinikuskodás és az önleleplezés helyett Varga szavait illene legalább figyelmesen meghallgatnia.

2024. április 03. 20:00
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Azok, akik szerint férfiként utána fordulni az utcán egy csinos nőnek, pokoli bántalmazás, élethosszig tartó trauma és szexuális erőszak, azok Varga Judit súlyos kijelentéseivel kapcsolatban csak a vállukat vonogatják.

Ezt is ajánljuk a témában

Pedig ők voltak azok, akik a baloldali propaganda eszközévé silányították a bántalmazotti státuszt, és ők faragtak belőle fegyvert a jobboldal ellen, ahol a konzervatív családapa csak egy vaskalapos bántalmazó lehetett. Azt állították, hogy a baloldal védelmet és oltalmat nyújt a vegzált nőknek, de kiderült, hogy csak a politikai pecsenyéjüket sütögették. Ebből sarjadt az a metoo-bolsevizmus – Mérő Vera és a Soros által kitartott »civil« szervezetek is gyakorolták, terjesztették, propagálták –, ahol boldog-boldogtalant azzal vádoltak meg, hogy a férfiak született erőszaktevők, életcéljuk nem más, mint a nők megnyomorítása.

Mérőnek a cinikuskodás és az önleleplezés helyett Varga szavait illene legalább figyelmesen meghallgatnia, mielőtt szerelmetes pillantásokkal, omladozva ájul a bántalmazó Magyar Péter, az új, baloldali sztárocska szorosan ölelő karjaiba.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­n­­­y­­o­­k­ ­v­­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 06. 07:04
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
august
2024. április 05. 07:24
A családbarát NER még az igazságügy-miniszterét sem tudta kimenekíteni volt férje, az állítólag bántalmazó Magyar Péter karmai közül – derült ki a Varga Judittal folytatott, ízlésünktől idegen beszélgetésből. ---------------- :))))))) A ti ízlésetektől idegen??? Beszarás. Aki elől ki kellett volna menekíteni az most a MESSIÁSOTOK, baszki. A családi szennyesnek a hiteles hanfelvételét csak az ügyészségre lehet bevinni, mi? Ekkora sötét balfaszokat, mint it nem hordott a hátán a föld. A családi szennyessel kormányt buktatni, az a hőstett a ti ízlésetek szerinti, -mi? Kurvára nevetségesek vagytok a messiásotokkal együtt.
Lajoss
2024. április 04. 16:54
Miklós,a Martinovics Detti tevékenységéről néhány gondolat? 😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!