Csütörtökön és pénteken Bosznia-Hercegovinában tárgyal Orbán Viktor, ezek lesznek a fő témák

2024. április 02. 21:43

A miniszterelnök hivatalos programja április 4-én Szarajevóban kezdődik.

2024. április 02. 21:43

Csütörtökön és pénteken Bosznia-Hercegovinában tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. Tájékoztatása szerint Orbán Viktor április 4-én Szarajevóban az államszövetség vezetőivel folytat megbeszéléseket 

a magyar-boszniai kétoldalú kapcsolatokról és aktuális európai ügyekről. 

Másnap, pénteken a boszniai Szerb Köztársaság elnökével, Milorad Dodikkal tárgyal Banja Lukában, ahol egy üzleti fórumot is megnyitnak.

(MTI)

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­n­y­­o­­­k­­ ­v­­á­­­r­n­­­a­­­k­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 04. 18:53
A Dodiktól átveszi a Putyin-rendet…🤮🤮🤮
peppee
2024. április 03. 10:47
Hahó Gavrilo Princip!Munka van! :D
csapláros
2024. április 03. 10:23 Szerkesztve
kerek-a-perec 2024. április 03. 06:12 ..."Ez a feltűnési viszketegségben szenvedő csúti cigány az ország kormányzásával miért nincs elfoglalva? Csak kérdezem!"... A fasznak olvasol Mandinert, húgyagyú, ha a szövegértelmezésed NULLA, az eszed meg olyan, mint a szita, hogy minden info kihullik belőle??? Azért mert NEKED egy nagy lófasz jár, de nem családtámogatás, adókedvezmény és 13. havi nyugdíj, stb, ha már csak ezeket is nézed, ezek FOLYAMATOS fenntartásához, a források biztosításához is kormányzás kell, mert az úgy nem megy, mint anno Medgyesy idején, hogy csak osztogatott. Még a sajátjai is megpuccsolták, hogy azután 8 évig rabolják az országot. NEM EZZEL, volt a baj, hanem azzal, hogy az országot CSŐDBE vitték, és a népet LEGATYÁSÍTOTTÁK, bazdmeg. Az, hogy TE meg annyira hülye és tehetségtelen balfasz vagy, hogy most is gatyásodsz, az legyen a te problémád! Ne Orbántól várd, hogy még a segged is kitörli, mert a szaráson és szarozások kívül mást nem tudsz virítani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!