Ez nem az az oldal

2024. április 04. 17:16

Gondoltam, szólok.

2024. április 04. 17:16
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Szolg. közl. 

Feleim! Egymillió olyan oldal van, amely nem szól másról, mint hogy a követőknek visszaigazolja, hogy az ő csoportosulásuk a jó, míg a másik az valami rettenet. Ez nem az az oldal. Gondoltam, szólok.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:55
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­ ­v­á­r­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 06. 07:03
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Lajoss
2024. április 05. 06:28
Bandi,imádom az Átlátszót,de amíg te ott vagy,képtelen vagyok támogatni,gondoltam,szólok…😉
Hangillat
2024. április 05. 05:49
A FOS média után mennek a hívő 'fosondárok'. Az influenszerek befolyásoló kifolyása is a függetlenek függő csüngésén alapul. Színház az élet, Patyomkin- falu gyanús a valóságnak vélt valószerűség. A fosondár, ftuenszerezett tömegtől elválva, kerek -a -világ-életérzéssel körbejárja a terepet és a falu, utcák, házak körbejárása után patyomkinizálhat. Az idealizált világ a kerek, így a körjárat sem adhat csak negatív élményt. Hiszen ott volt a jobbítás szándéka... Így kerek a kerekítendő evilági valóságszerűség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!