Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

2024. április 17. 09:14

Szégyen, hogy ide jutott ez az ember.

2024. április 17. 09:14
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„A stílus maga az ember.

Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. De sikerült neki legutóbb nagyon csúnyán belerondítani még a nemzeti ünnepünkbe, természetesen a Most vagy soha! című film került a céltáblájára.

Sajnos gyakorlatilag valamennyi posztja szamárság, amit rendszeresen a tőle megszokott alpári stílusban ad elő. Most azonban átlépett egy határt. Így nem lehet senkiről beszélni, ilyet nem lehet leírni, hogy a valóság majd jól szájba veri. Szégyen, hogy ide jutott ez az ember.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

Milyen egyetemen tanítják úgy, hogy fejlett ország lettünk?

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. április 18. 12:13
Ki csodálkozik ezen? ez olyan gátlástalan mint horn gabuci és olyan hülye mint egy igazi Fugger féle libsibolsiszarosgyuriturbóbelga!
Szuperszig
2024. április 18. 11:08
A buzibácsinak az a baja, hogy csak kokmcsinak volt jó. Magyarnak sose. Mint a barátai. Csak azoknak volt eszük, és kussban vannak. Ez meg itt veri a nyálát addig, amíg valamelyik kissrác el nem kezd beszélni. Ugye, buzibácsi?
Majdmegmondom
2024. április 18. 07:32
Csak egy megkeseredett irigy f@sz, aki megsértődött mert annak idején nem vettétek be a buliba...
free-1
2024. április 17. 19:26
A véres kádári diktatúra elvtelen kiszolgálója, a kommunista összelopott rendszer csecsén felhízlalt korábbi médiaguru az egyik azok közül akik megúszták, Göncz Árpád miatt, aki a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvényt megvétózta. Van képe nyilvánosság előtt mutatkozni??? Göncz miatt a volt szocialista országok közül egyedüliként Magyarországon nem volt semmilyen vizsgálat és igazságszolgáltatás a kommunista diktatúrák vezetőivel szemben. Göncz ezzel következmények nélküli országgá tette hazánkat. Göncz és az SZDSZ hatalom- és pénzvágya legalizálta a volt kádári vezető réteget. Göncz és szadeszes társai igazi Kollaboránsok. Szégyen, hogy Budapesten közterület ilyen ember nevét viselheti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!