Most már biztos: egy igazi republikánus nagyágyú érkezik Magyarországra

2024. április 13. 18:42

„Az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól” – mondta korábban hazánkról Rick Santorum.

2024. április 13. 18:42

Nyitókép: ZACH D ROBERTS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A baloldali kultúrkampf ősellensége, korábbi elnökjelölt érkezik ismét a CPAC Hungaryra, ezt Rick Santorum maga jelentette be közösségi oldalán – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Alig várom, hogy harmadszor is csatlakozhassak a CPAC Hungaryhez, hogy kifejezzem támogatásomat olyan vezetők mellett, akik támogatják a zsidó–keresztény értékeken alapuló jó és erkölcsös társadalmat,

a jogállamiságot, az Isten adta alapvető jogokat, a hagyományos családot, a szabad gazdaságot és az állami szuverenitást, amely magában foglalja a határok védelmét azoktól, akik ezeket az értékeket fenyegetik” – írta.

Rick Santorum, aki a szenátusban a hagyományos keresztény-konzervatív értékek elkötelezett szószólójaként volt ismert, és 2012-ben indult is az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, korábban arról beszélt, hogy

az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:51
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­s­ ­l­á­n­y­o­k­ ­v­á­r­n­­a­k­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Aerion
2024. április 14. 18:18
A nagykövetasszon'ság asz'ondta a múltkor, 'demokrata' és republikánus között egység van. Ennél kábé csak akkor hazudhatott volna nagyobbat, ha azt állítja, hetero.
gilou-au-clavier
2024. április 14. 15:43
Moral society, free economy. No hiszen. Origo.hu, Mészáros pénztáros? Majd amikor az amerikai cégekkel baszakodnak, akkor bőgicsélhet majd. Nyilván persze ilyet Orbán nem mer megtenni.
csapláros
2024. április 14. 02:20 Szerkesztve
hunyadi-2csapláros 2024. április 13. 20:55 ..."Átkozódó dühkitörések soha semmi jóra nem vezettek. Az ökölrázás nem politika. Az marad primitív ökölrázás."... Ez így van. EZÉRT kell a nevén nevezni a gyermeket az analízis és a szintézis útján a jelenségeken keresztül a lényeg feltárásával. És a lényeg az USÁ-ból kiinduló és az Európát letaroló LIBERÁLNÁCIZMUS (a progresszív, azaz valójában regresszív liberalizmus), mint az ÚJ DIKTATÚRA ideológiája a bolsevik, a nemzeti szocialista és a szocialista-kommunista diktatúrák után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!