Nem kell mindent bekajálni!

2024. április 10. 20:14

Pikó András helyében nem riogatnám a lakókat azzal, hogy az utcára fognak kerülni.

2024. április 10. 20:14
Jámbor András, Pikó András, Karácsony Gergely
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Jámbor András azt kérdezi ma tőlem, mit szólnék ahhoz, ha még polgármester lennék, hogy a kormány 200 józsefvárosi lakást akar kiüríteni a Diószegi utcában. Először is nem lepne meg a javaslat, mert szemben Pikó András baloldali polgármesterrel, ismerném a helyi ügyeket, és tudnám, hogy a Ludovika fejlesztési tervének 12 éve része, hogy az egyetem további épületeket venne használatba a környéken. Ezért nem bambulnék, nem rovar hotelekkel és Toi-toi vécékkel foglalkoznék, mint Pikó András, hanem tárgyalnék az egyetemmel az ügyről. 

Másodszor, szemben Pikó Andrással, venném a fáradtságot, és még azelőtt elolvasnám a kormány törvényjavaslatát, mielőtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartanék róla, hogy ne beszéljek hülyeségeket egy ilyen komoly ügyről. Továbbá haladéktalanul egyeztetnék kormánnyal, hogy a lakók számára a legjobb megoldást kínálhassuk. Szemben Pikó Andrással. 

Harmadszor nem hallgatnám el polgármesterként azt a tényt, ahogy Pikó András tette, hogy tárgyalt az önkormányzat az egyetemmel, csak épp elfelejtették ott ezt az ügyet megemlíteni. Legutoljára tavaly novemberben volt egyeztetés az NKE főtitkárával.

Negyedszer, Pikó András helyében nem riogatnám a lakókat azzal, hogy az utcára fognak kerülni, mert ilyesmiről, de még hasonlóról sincs szó, továbbá nem hazudtam volna azt a helyi lakóknak a 2019-es kampányban, ahogy a polgármester, hogy 1100 üresen álló lakás van a kerületben, melyeket mind ki fogok osztani a rászorulóknak, ha nyerek a választáson, mert tudnám, hogy nincs ennyi lakás. Most aztán hazudozhat tovább a polgármester arról, hogy ha van 1100 üres lakás, ahogy mondta, akkor miért ijed meg 200 család elhelyezésétől. 

Ötödször pedig nem bíztam volna a lakásügyeket/ügynökséget arra a Molnár Györgyre, aki évtizedekig zsonglőrködött a kerületi ingatlanokkal, egészen addig, míg milliárdos nyomozás nem indult a mai Corvin területén lezajlott mutyik miatt. Hát valahol így lett volna, ha én lennék a polgármester. 
Szívesen.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. április 11. 08:00 Szerkesztve
A helyzet az Kocsis elvtárs, hogy ma már a fidesznek egyetlen szavát se sem lehet és nem is szabad elhinni. Mielőtt anyázni kezdenél, ezt nem egy baloldali ellenzéki, hanem egy nemzeti elkötelezettségű, jobboldali magyar ember írta. (Olyan, aki még nem hamisított rendőrségi jegyzőkönyveket, nem lopta ki a vasat a betonból, nem kapott jutalétok fegyvervásárlások után és ráadásul nem szokott hazudni még akkor sem, ha ezzel hátrányos helyzetbe kerülhet.) Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy annak idején felkérésre még segítettünk is a fidesz hatalomátvételének lebonyolításában. Végül az a köszönetként cca. egy év múlva átutalt pénz, amit a fidesztől kaptunk a munkáért, éppen fedezte a parkolási díjat a Ganz parkolóban, az ott eltöltött időért. Az elvtárs, akinek ügyvédi irodájától érkezett az utalás, jelenleg a kormány egyik minisztere.
files32
2024. április 11. 06:18
Csokis Márti felesége a nemlétező centrum kórház projektből 34 milla forintot kapott fizetésként a semmiért.
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. április 10. 23:34
Csokis Máté szerint Magyar Péter csak a felesége miatt szerzett pozikat állami cégeknél, ezt azóta a Fidesz tagadja. Máté kicsit beszopta...
Abiondi
2024. április 10. 22:19
Pikó, Pikó te szopni jársz ide, és sajtótájékoztatónak álcázod! Jámbor Pocok lesz a fölszopó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!