Breaking! Súlyos hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak

2024. május 19. 10:48

Szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel.

2024. május 19. 10:48
null

Nyitókép: Facebook / Illusztráció

A köztelevízió tájékoztatása szerint halálos hajóbaleset történt Verőcénél, ahol szombat éjjel egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval. Az első hírek arról szólnak, hogy a baleset következtében ketten meghaltak és öten eltűntek. A HVG Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlésére hivatkozva azt írja: szombat éjjel arról érkezett bejelentés, hogy Verőce közelében egy vérző fejű férfit találtak, akiről azt feltételezték, hogy hajóbalesetet szenvedett. 

A helyszín átkutatása során egy férfi, majd később egy nő holttestét találták meg, 

valamint partra vontattak egy sérült kisgéphajót. Közben a rendőrség Komáromnál megállított egy szállodahajót, amelynek az oldala sérült volt. A BRFK az ügyben a vízi közlekedés több ember halálát okozó veszélyeztetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Cikkünket frissítjük...

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­­a­­ ­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. május 19. 19:25
Mia f@szt keres Tamasco egy kommentoldalon? Mikor nem ismeri a hajózási szabályokat SE
Tommaso
2024. május 19. 19:23
ORBÁN KÖZLEKEDÉSI MINISZTERE MONDJON LE! ja, nemcsak egészségügyi minisztere nincs a Gecinek, hanem közl-i sem. Akkor a miniszterelnök távozzon!
rizotto
2024. május 19. 18:01
"kizokkentido Szigorítani kellene az éjjeli személyhajózás szabályait, technikai feltételeit." Mi lenne, ha jelenlegiek betartásával és betartatásával kezdenénk? A felé haladunk, ami a dél-európai országokban van, hogy szigorú szabályokat hozunk, amiket senki nem tart be. Erre Olaszország a legjobb példa. Ott csak azért nincs több baleset, mert van egy mindenki által követett gyakorlat, hogy figyelek a másikra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!