Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Késsel és vascsővel ment rabolni – eltévesztette a házszámot

2024. május 13. 12:16

Vagyoni igényének akart érvényt szerezni – csak kiderült, hogy az általa keresett személy a szomszédban lakott.

2024. május 13. 12:16
null

Nyitókép: Ügyészség.

Az ügyészség közleménye szerint 29 éves férfi tavaly ősszel csuklyát húzott a fejére, maszkot az arcára, magához vett egy kést és egy vascsövet, majd este betörte egy csornai ingatlan bejárati ajtaját. A házban a sértettől pénzt kezdett követelni, amit szerinte a sértett barátnőjének adott, vagy a dolgot, amit a pénzből vett. A sértett mellett megijedt a szintén az ingatlanban tartózkodó felesége is, aki az ablakon kimászva értesítette a rendőrséget.

Mialatt a nő a rendőrséget hívta, a férfi tájékoztatta az elkövetőt, hogy nem ő az a személy, akinek a becenevét emlegeti, 

feltehetően tévedés történt, a keresett személy a szomszédban lakik. 

Az elkövető elhagyta az ingatlant, és átment a szomszédba. Bemászott a kerítésen, majd az udvaron találkozott a személlyel, akit keresett. Innen rövid szóváltást követően a sértett a saját otthonába bemenekült, ezt követően pedig barátnőjével együtt kiugrottak a ház ablakán, és szintén hívták a rendőrséget.

A vádlott ez alatt a második ház bejárati ajtaját is betörte, majd az ingatlanban összekészített 1.500.000 forint értékben arany ékszereket is megrongálta.

A vádlott az értékeket végül elvinni nem tudta, a rendőrség tetten érte.

A férfi többszörös visszaeső, akár 18 év börtönbüntetés is várhat rá.

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. május 13. 14:47
a férfi tájékoztatta az elkövetőt, hogy nem ő az a személy, akinek a becenevét emlegeti, - A rák enné ki a beledet more- "Nem én vagyok Julió, justin . Rikárdó, Angeló, Rodrigó, Kevin, meg Aurélió és Benjamin se."
alexandrosz-2
2024. május 13. 14:09
Többszörös visszaeső mocskos cigány, mint a vétótlan köpcös geci. De a rohadék zsidócsicska vöröskatona fattyú kövér szerint tilos kimondani a MAGYAR parlamentben a cigánybűnözés szót. Rohadjon meg minden zsidócsicska zsideszes szarjankó, aki ezt tűri, támogatja!
UpSalute
2024. május 13. 13:34
A béke szigete!
letsgobrandon-2
2024. május 13. 13:33
tehetséges cigány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!