Szemben az erőszakkal

2024. május 17. 07:14

Gyertek, gyertek velünk, jöjjön mindenki június elsején, mert ha valamikor, hát most nem pusztán a kormány mellett kell kiállnunk – nem mintha az nem lenne fontos és életbevágó –, hanem az életünk mellett.

2024. május 17. 07:14
Hungary's Prime Minister Victor Orban Delivers Speech As He Keeps Lead in Poll
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

„Ki kell állnunk mindazért, ami a normális és egészséges lelkű embereknek fontos, ki kell állnunk a gyerekeinkért és az unokáinkért, ki kell állnunk a hazánkért, és igen, nekünk kell kiállnunk azért az Európáért, ahová oly sokáig vágyakoztunk, s amit éppen most tesznek tönkre az új mesék dünnyögői, a fasiszta-kommunista gazemberek, a jakobinus lelkületű csőcselék, a woke-idióták, az »antifák«, akik immáron ölnek is.

Nekünk kell kiállnunk a békéért, ami nélkül nincsen és nem lesz semmi sem. És nekünk kell erőt mutatnunk azok ellenében, akik ellenünk fenekednek, a világunk, a normalitás és a béke ellen fenekednek, és akik nem értenek semmiből, csak a nyugodt ám határozott erőből.

»[…] utalj példára – az a kár,
hogy ne magadra, te szamár,
hanem a ravasz csecsemőre:
sir-ri, hogy szánassa magát,
de míg mosolyog az emlőre,
növeszti körmét és fogát.«

Itt vannak. Sírnak-rínak, hogy szánassák magukat, és már nem csecsemők, hanem kész gyilkosok.

Gyertek! Mutassuk meg nekik!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­­e­l­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­e­x­­i­ ­­p­u­n­c­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
kishal
2024. május 18. 14:44
Zsóti a béke hangja. Francisco Bergoglio meg fuldoklik a csuklástól...
Simon Attila
2024. május 18. 04:31
Akik ukrán pártiak és béke ellenesek, azok menjenek Ukrajnába harcolni, de vigyék magukkal a családjukat is! Orbán már 2 éve követeli, hogy legyen béke. Ép eszű ember semmilyen okból nem akarhatja a háború eszkalációját. Bármilyen okból támogatja is valaki a háború folytatását, az nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy Oroszországot nem lehet legyőzni.
kerek-a-perec
2024. május 18. 01:10
>Szemben az erőszakkal< (bajer) Üzenem ennek az erkölcstelen, szélhámos, nagypofájú hazudozó bajernak meg az összes szemét, gerinctelen nyilasávóskomcsi fidesz cselédnek! - Meneteljetek és ne álljatok meg Moszkváig !! Mikor megérkeztek, szólítsátok fel azt a szadista kerti törpe putyit, hogy a különleges katonai műveleteivel asszonyokat, gyerekeket gyilkolni, lakóházakat lerombolni nem OK. Értitek, barmok?! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!