Bayer Zsolt: A vérszagot érző, hiénaként viselkedő ellenzék elkezdte az „átorbánozást”

2024. február 11. 20:43

„Ez az igazi csőcselékmentalitás” – írta a publicista.

2024. február 11. 20:43
null

„Novák Katalin közleménye megrendítő volt. Varga Judité szikár, tárgyszerű. Ebben a két nagyszerű asszonyban, anyában, nőben több tartás és méltóság van, mint az ellenzékben összes tagjában valaha volt és lesz” – írta Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten.

„Most az a lényeg, hogy Novák Katalin és Varga Judit megtették, amit helyesnek éreztek, megcselekedték, amit morális lényekként meg kellett cselekedniük, érezték ők is, hogy az ügy a mi politikai közösségünk szíve közepébe talált, s hogy ez az egyetlen módja a méreg eltávolításának. S ez a két nagyszerű nő bebizonyított még valamit:

igen, ebben a politikai közösségben még a hibáknak is súlyos következményeik vannak, míg odaát a bűnöknek sincs az égvilágon semmi következménye”

– írta az újságíró.

„A most vérszagot érző, igazi hiénaként viselkedő ellenzék elkezdte az »átorbánozást«. Elkezdték Orbán lemondását követelni – mintha a miniszterelnöknek bármi köze lenne ehhez az egészhez. A rendszerváltás óta a köztársasági elnök joga, ha úgy tetszik, »kegyúri joga« a kegyelemadás, amihez a mindenkori miniszterelnöknek de jure és de facto semmi köze. De ezek hazudnak, gátlástalanul. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük.

És nekiláttak közvetlen elnökválasztást követelni

– mutatott rá a publicista.

„És tüntetgetnek, immár a semmiért, s ami a legocsmányabb, a legundorítóbb, legimmorálisabb: elkezdtek mindenkit pedofilozni. Pedofil már Novák Kata és Varga Judit (de minimum »pedofilsimogató«), pedofil a miniszterelnök, a kormány, a Fidesz,

még néhány nap, és pedofil lesz mindenki, aki a Fideszre szavaz vagy valaha szavazott.

Ez az igazi csőcselékmentalitás. Az emberi jellemtelenség legsötétebb, legundorítóbb megnyilvánulási formája. Ilyen a mi ellenzékünk, és ismét hozza a formáját. Olvasgassák csak, miket képes mondani Cseh, Donáth, Dobrev, Márki-Zay – meg az összes többi, tényleg tisztelet a ritka kivételnek. A csőcselék pedig ott bőg, ugat, vinnyog mögöttük az utcákon, tereken, a lehető legaljasabb táblákat lóbálva”

– fejtette ki a véleményét Bayer Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2024. február 18. 14:18
Na megszólalt a féreg bayer akinél a teljes baloldal egynek számít és pedofilvédő, libsi buzi mindenki aki nem a fideszre szavaz. Te milyen mentalitást képviselsz az undorító mocskos pofáddal?
Fed74
2024. február 16. 14:23
Elhalgass te pufajkás nyilas, pedofil simogató beszédhibás rühes kutya!!!! Lefőtt a kàvé köcsög!!!!
beothy58
2024. február 12. 23:25
Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében, és meg akarjuk tartatni az országgyűléssel Novák Katalint köztársasági elnökünknek. NE FOGADJÁK EL A LEMONDÁSÁT!! A SZÖKŐNAP, február 24-e pont jó időben van az erőnk és hitünk megmutatására. Március 15-e már késő!
canadian-deplorable
2024. február 12. 17:30
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a két hölgy baloldali ármánykodás áldozata lett. Nagyon rájuk illik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!