Temetés, média

2012. február 22. 19:57

Pősze Lajos
Pősze Lajos blogja

Űrnácik visszaértek, Rabszolgákat szabadit fel a Jobbik és hasonló idióta című cikkek sorakoztak a szombaton délután is frissülő Jobbik közeli honlapon, de Csurka István temetéséről egy szó sem.

„Nincsen még egy olyan európai ország, amelynek bármely nagyobb országos bulvárlapja ne hozta volna címlapon, ha egy ottani, Csurkához hasonló fajsúlyú közéleti személyt temetnek el, ráadásul példátlan részvétkíséret mellett. Mindezt nem a számháborúk és a reklám csinálása okán jegyzem meg, hanem csak mint tényt. De ezek a bulvárlapjaink 2-3 sorban, belső oldalakon röviden végülis utaltak a temetés tényére, és ehhez mérten lehet azt állítanunk, hogy van a bóvli bulvárnál is bóvlibb, pld a Barikád, a Jobbikhoz köztudottan meglehetősen közelálló honlap.

Űrnácik visszaértek, Rabszolgákat szabadit fel a Jobbik és hasonló idióta című cikkek sorakoztak a szombaton délután is frissülő Jobbik közeli honlapon, de Csurka István temetéséről egy szó sem. A 168ora, Index vagy más éppenséggel a Csurkával egyáltalán nem egy gyékényen áruló média is hozta legalább az MTI hivatalos, részletes összefoglalóját(ráadásul komment nélkül) egy-két fotóval. A Barikád (Jobbik közeli honlap) semmit, messze alulmúlva a bóvli bulvárt is. Különösen furcsa ami történt annak fényében, hogy a Jobbik vezetésének többsége Csurka köpönyegéből bújt ki, politikai pályafutását a MIÉP-nek vagy személyesen neki köszönheti. Mi lehet az oka a Barikád hallgatásának? Egyrészt tudjuk, hogy a hála nem politikai kategória, meg azt is tudjuk,hogy Csurka megmondta mit gondol a Jobbikról és ugye az nem volt éppen hízelgő. A példátlan bunkóságot látva le kell szögeznünk, hogy Csurkának igaza volt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/116