Mindeközben a Nagytétényi úton

2012. március 5. 18:44

Szigeti Péter
Kreatív
Az elmúlt hetekben nyomott műsorelőzetesek a megújulás látszatát keltették, például, úgy tűnt, megújul az állandó csapat, márpedig a Heti Hetesben a casting talán még fontosabb, mint egy valóságshowban.

„Azt nem mondanánk azért, hogy káromkodva vágtuk ki az ablakon a plazmát, amikor előzetes várakozásaink ellenére, mintha mi sem történt volna, feltűnt a képernyőn a Hernádi –Hajós – Gálvölgyi Bajor Hajdú Steve Farkasházy Jáksó csapat, de azt azért sejtettük, hogy kritikát erről nehéz lesz írni. Meg kedvünk se nagyon van hozzá. Nem változott ugyanis az égvilágon semmi, Jáksó egy idétlen ovodás, Hernádi decensen buja, Hajós és Gálvölgyi néha vicces, Hajdú Steve nem létezik, Bajor menne már haza, Farkasházy Tivadar a Humorista, Aki Még Soha Nem Mondott Egyetlen Vicces Dolgot Sem pedig továbbra is a magyar médiatörténelem egyik legkevésbé feldolgozott, de valójába teljesen érdektelen rejtélye.

Alighanem az lehet, hogy az RTL Klubnál osztottak-szoroztak és arra jutottak, hogy ennyi ellenzékiség még pont szexi és még mindig van ebben annyi, hogy a vasárnap késő estéket elviszi, de mivel maguk is érezték, hogy csakúgy folytatni az tényleg kínos, eltolták ezt a geget a beharangozókkal. Biztos lesz majd persze júniusig Kokó is néha, meg Szily Nóra, ahogy korábban is felbukkantak időnként, de főfogásnak marad nekünk, ami eddig volt. Hogy mennyire jó ötlet a csatorna szempontjából egy aktuális heti műsort olyan arcokkal hirdetni, akik aztán aktuálisan nincsenek ott, az már egy másik kérdés.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

kb. olyan mint anno a Sas "kabaré" volt.Kabaré poénok nélkül, maximális erőlködéssel.

Ja,az én készülékemben van a hiba, hogy azt látom a Mandiner címlapján, hogy gyorsan eltűnt róla az oligarchás videos poszt?

Válaszok:
Laibach | 2012. március 5. 20:12

Az én készülékemben, mert megvan, csak az a fránya gép.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés