Elsősorban Pest megyében terjeszkedik a Metropol

2012. március 29. 14:09
Elsősorban Pest, illetve Veszprém megyében von be városokat a Metropol terjesztésébe a kiadó. A vezérigazgató közölte: továbbra is egy budapesti és egy országos változat fog megjelenni. Íme, az érintett települések!

Ajka, Baja, Balatonfüred, Budaörs, Celldömölk, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Érd, Esztergom, Gödöllő, Gyöngyös, Gyula, Hajdúszoboszló, Hatvan, Hódmezővásárhely, Jászárokszállás, Jászberény, Kazincbarcika, Keszthely, Kiskunfélegyháza, Körmend, Makó, Mezőkövesd, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Orosháza, Oroszlány, Paks, Pápa, Siófok, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szentes, Szigetszentmiklós, Tiszaújváros, Törökbálint és Várpalota – ezekben a városokban kezdi meg az ingyenes közéleti napilap, a Metropol terjesztését a kiadó április 2-án.

Eszerint elsősorban Pest megyében erősít a Metropol, itt nyolc új várost vonnak be a hálózatba. Ezt követi Veszprém megye áll négy új várossal, a harmadik helyen pedig Békés és Borsod-Abaúj-Zemplén áll három érkezővel.

Hivatal Péter, a kiadó vezérigazgatója a Médiainfónak elmondta, a frissen „megszerzett” városokat nem új piacokként kezelik, nem is lesznek új kiadások, továbbra is egy budapesti és egy országos változat fog megjelenni. „A mi piacunk az országos napilapoké, ezen kívánjuk vezető szerepünket tovább erősíteni” – fogalmazott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában